Import si distributie de materiale si echipamente utilizate in industria publicitara.
Contact
Comenzi telefonice
0232 / 215.265
PS Electric - Folie poliuretan cu efect electric si suport adeziv pentru bumbac, poliester
Caracteristici
Folie din poliuretan, cu suport adeziv din poliester, pentru inscriptionat materiale textile obisnuite, nesiliconate.
Se decupeaza in oglinda, iar transferul termic se face cu ajutorul propriului suport.
- temperatura de transfer: 155° C;
- timpul de transfer: 15 secunde;
- presiunea: mica;
- temperatura de spalare: maxim 50° C.
Suportul se indeparteaza la cald.
Deoarece P.S. ELECTRIC este din poliuretan, fierul de calcat se poate aplica direct peste imprimeu si nu pe spatele acestuia, ca la materialele obisnuite.

Este disponibila in 13 culori noi, dintre care 10 culori uni si 3 culori diamantate (argintiu diamantat - 0990, auriu diamantat - 0991 si verde diamantat - 0961).
Se livreaza in role cu latimea de 500 mm si lungimea de 25 m si se comercializeaza la metraj.

Nota: Datorita multitudinii de materiale textile existente pe piata, este necesara testarea in prealabil a compatibilitatii dintre folie si materialul ce se doreste a fi imprimat. Temperaturile si timpii de transfer sunt cu caracter orientativ, fiind rezultate din testele si experienta noastra practica. Pentru o aplicare in conditii optime, se recomanda o precalcare a materialului ce urmeaza a fi inscriptionat.
Recomandare
Pentru inscriptionari deosebite, pentru efecte speciale, in aplicatii din moda sau in combinatie cu alte materiale. Se poate aplica pe materiale din bumbac, poliester, amestecuri din poliester si bumbac, majoritatea materialelor sintetice (cu exceptia nylonului).
Pret fara TVA
- Culori uni - 66.32 Lei/mp
- Culori diamantate - 91.87 Lei/mp
Producator
Siser
Imagine 1
PS Electric
Firma noastra este specializata in importul si distributia de materiale si echipamente utilizate in productia publicitara. Produsele comercializate de firma noastra sunt: autocolante Oracal, module led, module leduri 12 V, banda cu leduri smd, folii adezive, folii PVC prelate, copertine, poliplan, folii de protectie solara,folii antiefractie, materiale de steag, folii personalizare tricouri, folii magnetice, banda magnetica, stiplex, plexiglas, placi PVC, banda adeziva, cutter plotter Summa, folii auto, folie carbon, folii reflectorizante, etc...