Import si distributie de materiale si echipamente utilizate in industria publicitara.
Contact
Comenzi telefonice
0232 / 215.265
Extrareflex - Folie reflectorizanta pentru umbrele, genti, nylon, piele, fas
Caracteristici
Folie reflectorizanta din poliuretan, cu dublu suport din poliester, pentru inscriptionat materiale textile tratate siliconic, materiale textile dure si materiale din piele. indeplineste standardul de siguranta european EN 471 (Clasa a II-a). Folia se livreaza cu dublu suport, unul pentru protectie si celalalt este suportul cu ajutorul caruia se face transferul termic. inainte de a se decupa folia, suportul de protectie (de culoare roz transparent si foarte subtire) trebuie inlaturat. Transferul se face in doua etape:
1. Folia se decupeaza in oglinda, iar transferul termic se face cu ajutorul propriului suport, la presiunea minima posibila, la temperatura de 150° C, timp de 2-4 secunde. Suportul se indeparteaza dupa racire.
2. Se acopera suprafata cu hartie siliconata si se preseaza la aceeasi temperatura timp de 10 secunde, tot cu presiune mica, pentru un transfer complet.
Temperatura de spalare este de maxim 30° C.
Este disponibila doar in culoarea argintie si se livreaza in role cu latimea de 1000 mm si lungimea de 25 m si se comercializeaza la metraj.

Nota: Datorita multitudinii de materiale textile existente pe piata, este necesara testarea in prealabil a compatibilitatii dintre folie si materialul ce se doreste a fi imprimat. Temperaturile si timpii de transfer sunt cu caracter orientativ, fiind rezultate din testele si experienta noastra practica. Pentru o aplicare in conditii optime, se recomanda o precalcare a materialului ce urmeaza a fi inscriptionat.
Recomandare
Pentru inscriptionarea majoritatii materialelor tratate siliconic, din nylon, jachete, costume de schi (sau alte tipuri de imbracaminte sport), genti, umbrele, materiale din piele, etc...
Producator
Siser
Imagine 1
Extrareflex
Firma noastra este specializata in importul si distributia de materiale si echipamente utilizate in productia publicitara. Produsele comercializate de firma noastra sunt: autocolante Oracal, module led, module leduri 12 V, banda cu leduri smd, folii adezive, folii PVC prelate, copertine, poliplan, folii de protectie solara,folii antiefractie, materiale de steag, folii personalizare tricouri, folii magnetice, banda magnetica, stiplex, plexiglas, placi PVC, banda adeziva, cutter plotter Summa, folii auto, folie carbon, folii reflectorizante, etc...