Import si distributie de materiale si echipamente utilizate in industria publicitara.
Contact
Comenzi telefonice
0232 / 215.265
Thermoreflex - Folie reflectorizanta pentru bumbac, poliester
Caracteristici
Folie reflectorizanta din poliuretan, cu suport din poliester, pentru inscriptionat materiale textile obisnuite, netratate siliconic. indeplineste standardul de siguranta european EN 471 (Clasa a II-a). Folia se decupeaza in oglinda, iar transferul termic se face cu ajutorul propriului suport.
- temperatura de transfer: 150° C;
- timpul de transfer: 15 secunde;
- presiunea: mica;
- temperatura de spalare: maxim 30° C.
Suportul se indeparteaza dupa racire. Este disponibila doar in culoarea argintie si se livreaza in role cu latimea de 1000 mm si lungimea de 25 m si se comercializeaza la metraj.

Nota: Datorita multitudinii de materiale textile existente pe piata, este necesara testarea in prealabil a compatibilitatii dintre folie si materialul ce se doreste a fi imprimat. Temperaturile si timpii de transfer sunt cu caracter orientativ, fiind rezultate din testele si experienta noastra practica. Pentru o aplicare in conditii optime, se recomanda o precalcare a materialului ce urmeaza a fi inscriptionat.
Recomandare
Pentru inscriptionat materiale textile din bumbac, poliester si amestecuri din poliester cu bumbac.
Producator
Siser
Imagine 1
Thermoreflex
Firma noastra este specializata in importul si distributia de materiale si echipamente utilizate in productia publicitara. Produsele comercializate de firma noastra sunt: autocolante Oracal, module led, module leduri 12 V, banda cu leduri smd, folii adezive, folii PVC prelate, copertine, poliplan, folii de protectie solara,folii antiefractie, materiale de steag, folii personalizare tricouri, folii magnetice, banda magnetica, stiplex, plexiglas, placi PVC, banda adeziva, cutter plotter Summa, folii auto, folie carbon, folii reflectorizante, etc...