Import si distributie de materiale si echipamente utilizate in industria publicitara.
Contact
Comenzi telefonice
0232 / 215.265
Videoflex moda fashion - Folii cu aplicatii in domeniul modei pentru bumbac, poliester
Caracteristici
Folie pentru aplicatii din domeniul modei, cu suport din poliester, pentru inscriptionat materiale textile obisnuite, nesiliconate.
Folia transparenta si cea transparent-sidefata sunt din PVC, in timp ce restul sunt din poliuretan.
Folia se decupeaza in oglinda, iar transferul termic se face cu ajutorul propriului suport.
- temperatura de transfer: 150° C;
- timpul de transfer: 10-15 secunde;
- presiunea: medie;
- temperatura de spalare: maxim 30° C.
Suportul se indeparteaza dupa racire.

Este disponibila in 8 culori: transparent (000), transparent sidefat (S001), perla (906), nisip (907) si 4 culori lucioase: negru - 903, rosu - 931; alb - 910 si roz - 941 si se livreaza in role cu latimea de 500 mm si lungimea de 25 m si se comercializeaza la metraj.

Culorile lucioase poarta denumirea de VIDEOFLEX MODA VERNICE si au fost create la solicitarea casei de moda Versace.

Nota: Datorita multitudinii de materiale textile existente pe piata, este necesara testarea in prealabil a compatibilitatii dintre folie si materialul ce se doreste a fi imprimat. Temperaturile si timpii de transfer sunt cu caracter orientativ, fiind rezultate din testele si experienta noastra practica. Pentru o aplicare in conditii optime, se recomanda o precalcare a materialului ce urmeaza a fi inscriptionat.
Recomandare
Pentru inscriptionari deosebite, pentru efecte speciale, in aplicatii din moda sau in combinatie cu alte materiale. Se poate aplica pe materiale din bumbac, poliester, amestecuri din poliester si bumbac, majoritatea materialelor sintetice (cu exceptia nylonului).
Producator
Siser
Imagine 1
Videoflex moda fashion
Imagine 2
Videoflex moda fashion
Firma noastra este specializata in importul si distributia de materiale si echipamente utilizate in productia publicitara. Produsele comercializate de firma noastra sunt: autocolante Oracal, module led, module leduri 12 V, banda cu leduri smd, folii adezive, folii PVC prelate, copertine, poliplan, folii de protectie solara,folii antiefractie, materiale de steag, folii personalizare tricouri, folii magnetice, banda magnetica, stiplex, plexiglas, placi PVC, banda adeziva, cutter plotter Summa, folii auto, folie carbon, folii reflectorizante, etc...