Import si distributie de materiale si echipamente utilizate in industria publicitara.
Contact
Comenzi telefonice
0232 / 215.265
Videoflex perfor - Folie poliuretan opaca perforata pentru bumbac, poliester
Caracteristici
Folie opaca perforata din poliuretan, foarte subtire (are aceleasi caracteristici ca si Videoflex thin ), cu suprafata satinata si suport din poliester, pentru inscriptionat materiale textile obisnuite, nesiliconate. Folia este perforata sub forma de cercuri cu diametrul de 2 mm, care permit pielii sa respere in momentul depunerii unui efort fizic.

Se decupeaza in oglinda, iar transferul termic se face cu ajutorul propriului suport.

1. Se transfera la o temperatura de 150-155° C timp de 3-4 secunde, cu ajutorul propriului suport. Se indeparteaza suportul subtire din poliester dupa racire.
2. Se acopera cu hartie siliconata si se mai face o presare timp de 10 secunde la aceeasi temperatura.
Presiunea pentru ambele etape trebuie sa fie medie. Temperatura de spalare este de maxim 80° C, materialul putandu-se curata si chimic.

Este disponibila in 2 culori (alb si negru) si se livreaza in role cu latimea de 500 mm si lungimea de 25 m si se comercializeaza la metraj.

Nota: Datorita multitudinii de materiale textile existente pe piata, este necesara testarea in prealabil a compatibilitatii dintre folie si materialul ce se doreste a fi imprimat. Temperaturile si timpii de transfer sunt cu caracter orientativ, fiind rezultate din testele si experienta noastra practica. Pentru o aplicare in conditii optime, se recomanda o precalcare a materialului ce urmeaza a fi inscriptionat.
Recomandare
Pentru inscriptionat materiale textile din bumbac, poliester, amestecuri de poliester cu bumbac si majoritatea materialelor sintetice (cu exceptia nylon-ului). Materialul poate fi folosit pentru inscriptionari pe echipament sportiv, sau diverse alte aplicatii.
Producator
Siser
Imagine 1
Videoflex perfor
Imagine 2
Videoflex perfor
Culori
  • 1010
  • 7070
Avertisment! Culoarea afisata poate diferi de cea reala in functie de calibrarea monitorului dvs.
Firma noastra este specializata in importul si distributia de materiale si echipamente utilizate in productia publicitara. Produsele comercializate de firma noastra sunt: autocolante Oracal, module led, module leduri 12 V, banda cu leduri smd, folii adezive, folii PVC prelate, copertine, poliplan, folii de protectie solara,folii antiefractie, materiale de steag, folii personalizare tricouri, folii magnetice, banda magnetica, stiplex, plexiglas, placi PVC, banda adeziva, cutter plotter Summa, folii auto, folie carbon, folii reflectorizante, etc...