Import si distributie de materiale si echipamente utilizate in industria publicitara.
Contact
Comenzi telefonice
0232 / 215.265
PS FILM EXTRA - Folie poliuretan cu suport adeziv pentru umbrele, genti, nylon, piele, fas
Caracteristici
Folie din poliuretan cu suprafata opaca si suport adeziv, pentru inscriptionat materiale textile din nylon si piele.
Folia se decupeaza in oglinda, iar transferul termic se face cu ajutorul propriului suport, la presiunea minima posibila.

Avantaj 1: Suport adeziv din poliester - permite decuparea si decolarea simbolurilor foarte mici. Cu ajutorul suportului adeziv grafica se pozitioneaza mai usor.a

Suportul se indeparteaza la cald, dar poate fi indepartat si dupa racire.
- temperatura de transfer: 160° C;
- timpul de transfer: 15 secunde;
- presiunea: mica;
- temperatura de spalare: maxim 40° C.

Avantaj 2: Aplicare intr-un singur pas - faciliteaza executia rapida a lucrarilor.

Noul P.S. FILM EXTRA este disponibil in 27 de culori: 19 normale, 2 culori metalice si 6 culori fluorescente.

Avantaj 3: Culori noi - sase culori normale: crem, galben lamaie, galben-soare, verde inchis, turcoaz, gri si sase culori fluorescente noi: galben, portocaliu, verde, albastru, roz si rosu-zmeura.

Avantaj 4: Preturi identice cu ale Videoflexului Extra.

Avantaj 5: Deoarece P.S. FILM EXTRA este din poliuretan, fierul de calcat se poate aplica direct peste imprimeu si nu pe spatele acestuia, ca la materialele obisnuite.

Se livreaza in role cu latimi de 500 si 1000 mm si lungimea de 25 m si se comercializeaza la metraj.

Nota: Datorita multitudinii de materiale textile existente pe piata, este necesara testarea in prealabil a compatibilitatii dintre folie si materialul ce se doreste a fi imprimat. Temperaturile si timpii de transfer sunt cu caracter orientativ, fiind rezultate din testele si experienta noastra practica. Pentru o aplicare in conditii optime, se recomanda o precalcare a materialului ce urmeaza a fi inscriptionat.
Recomandare
Pentru inscriptionarea majoritatii materialelor din nylon, jachete, costume de ski (sau alte tipuri de imbracaminte sport), genti, umbrele, materiale din piele, etc...
Avantajul acestui material este acela ca se aplica intr-un singur pas, iar suportul se poate indeparta la cald, ceea ce face ca procesul de transfer sa se realizeze mai rapid si mai eficient.
Producator
Siser
Imagine 1
PS FILM EXTRA
Imagine 2
PS FILM EXTRA
Firma noastra este specializata in importul si distributia de materiale si echipamente utilizate in productia publicitara. Produsele comercializate de firma noastra sunt: autocolante Oracal, module led, module leduri 12 V, banda cu leduri smd, folii adezive, folii PVC prelate, copertine, poliplan, folii de protectie solara,folii antiefractie, materiale de steag, folii personalizare tricouri, folii magnetice, banda magnetica, stiplex, plexiglas, placi PVC, banda adeziva, cutter plotter Summa, folii auto, folie carbon, folii reflectorizante, etc...