Import si distributie de materiale si echipamente utilizate in industria publicitara.
Contact
Comenzi telefonice
0232 / 215.265
PS FILM - Folie subtire poliuretan cu suport adeziv pentru bumbac, poliester
Caracteristici
Folie opaca din poliuretan, cu grosime mica (este mult mai subtire decat folia "Videoflex") si suport din poliester adeziv. Datorita suportului adeziv, materialul se comporta foarte bine la aplicatiile cu o grafica dificila sau litere mici.

Din 2008, folia indeplineste standardul de toxicitate Oeko-Tex Standard 100, clasa I, fapt ce permite imprimarea (personalizarea) materialelor textile pentru nou-nascuti.

Folia se decupeaza in oglinda, iar transferul termic se face cu ajutorul propriului suport.
- temperatura de transfer: 150° C;
- timpul de transfer: 10-15 secunde;
- presiunea: mica;
- temperatura de spalare: maxim 80° C, insa se poate curata si chimic.
Suportul se indeparteaza la cald.
Deoarece P.S. FILM este din poliuretan, fierul de calcat se poate aplica direct peste imprimeu si nu pe spatele acestuia, ca la materialele obisnuite.

P.S. FILM este disponibil in 32 de culori: 24 normale, 2 culori metalice si 6 culori fluorescente.

Culori noi: Roz deschis (045), albastru deschis (056), verde deschis (063), liliac (042) si hibiscus (024).

Se livreaza in role cu latimi de 500 si 1000 mm si lungimea de 25 m si se comercializeaza la metraj.

Nota: Datorita multitudinii de materiale textile existente pe piata, este necesara testarea in prealabil a compatibilitatii dintre folie si materialul ce se doreste a fi imprimat. Temperaturile si timpii de transfer sunt cu caracter orientativ, fiind rezultate din testele si experienta noastra practica. Pentru o aplicare in conditii optime, se recomanda o precalcare a materialului ce urmeaza a fi inscriptionat.
Recomandare
Pentru inscriptionat materiale textile din bumbac, poliester, amestecuri din poliester cu bumbac si majoritatea materialelor sintetice. Fiind foarte subtire, folia este recomandata pentru aplicatiile la care sunt necesare mai multe straturi suprapuse.

Sfat practic pentru o decolare mai usoara a materialului intr-un timp scurt: dupa ce decupati folia, asezati-o cu suportul pe platanul inferior al presei, incalzit in prealabil timp de 7-8 secunde. Prin incalzire, suportul adeziv al foliei se inmoaie, astfel incat puteti decola surplusul de material mult mai usor, in unele situatii chiar dintr-o singura miscare (in functie de marimea literelor si complexitatea graficii decupate).
Producator
Siser
Imagine 1
PS FILM
Imagine 2
PS FILM
Firma noastra este specializata in importul si distributia de materiale si echipamente utilizate in productia publicitara. Produsele comercializate de firma noastra sunt: autocolante Oracal, module led, module leduri 12 V, banda cu leduri smd, folii adezive, folii PVC prelate, copertine, poliplan, folii de protectie solara,folii antiefractie, materiale de steag, folii personalizare tricouri, folii magnetice, banda magnetica, stiplex, plexiglas, placi PVC, banda adeziva, cutter plotter Summa, folii auto, folie carbon, folii reflectorizante, etc...