Import si distributie de materiale si echipamente utilizate in industria publicitara.
Contact
Comenzi telefonice
0232 / 215.265
ORALITE 5600E FLEET MARKING GRADE - Folie adeziva reflectorizanta cast aplicabilă la 0° C
Caracteristici
Folia adeziva reflectorizanta cast seria 5600E a fost special creata pentru inscriptionarea de inalta calitate a autovehiculelor.
Aceasta indeplineste Reglementarea ECE Nr. 104 pentru materiale, clasa E: are imprimat un simbol (water-mark) la fiecare 100 mm, care cuprinde: clasa materialului (E), numarul Reglementarii ECE (104) si numarul aprobarii (002246).
Seria 5600E asigura o combinatie optima de flexibilitate ridicata si rezistenta mare la intemperii, alaturi de un foarte bun comportament la agentii de coroziune sau la contactul cu solventii.
Are grosimea de 90-140 microni. Suportul este din hartie de 145 g/mp, siliconata pe ambele parti.
Adezivul este permanent, poliacrilic pe baza de solvent. Se poate indeparta usor la cald.
Folia adeziva reflectorizanta cast seria 5600E este alcatuita din bile catadioptrice din sticla, inglobate intr-un strat transparent de material plastic.

Folia poate fi decupata pe cutter-plotter si se aplica la o temperatura minima de 0° C.
Folia adeziva seria 5600E se imprima digital cu cerneluri pe baza de solvent si eco-solvent, dar si serigrafic.

Pentru descarcarea profilelor de culoare click aici.

Daca se doreste laminarea, se recomanda utilizarea seriilor: ORAGUARD 293 si ORAGUARD 293F.
Este disponibila standard in role cu lungimea de 50 m si latimi de 760, 914, 1220, 1370 si 1520 mm si se comercializeaza la metraj.

Paleta coloristica cuprinde 15 culori reflectorizante: alb, galben, galben lamaie, rosu, rosu rubin, portocaliu, violet, albastru, albastru deschis, albastru azur, turcoaz, verde, negru, maro si auriu. Culoarea neagra pe timp de noapte se vede argintie sau gri-argintie.

Durabilitatea foliei in exterior este de 7 ani (neimprimata).

Seria 5600E este destinata inscriptionarilor care depasesc 2 mp. Pentru suprafete mai mici de 2 mp, se poate folosi seria 5600.
Recomandare
Folia adeziva reflectorizanta cast seria 5600E - FLEET MARKING GRADE a fost special creata pentru inscriptionarea de calitate si de lunga durata a oricaror tipuri de vehicule sau pentru alte aplicatii dificile (suprafete curbe, neregulate, deformate, cu striuri sau caneluri), acolo unde este necesara indeplinirea Reglementarii ECE 104 (suprafata inscriptionata este mai mare de 2 mp)
Producator
Orafol
Imagine 1
ORALITE 5600E FLEET MARKING GRADE
Imagine 2
ORALITE 5600E FLEET MARKING GRADE
Firma noastra este specializata in importul si distributia de materiale si echipamente utilizate in productia publicitara. Produsele comercializate de firma noastra sunt: autocolante Oracal, module led, module leduri 12 V, banda cu leduri smd, folii adezive, folii PVC prelate, copertine, poliplan, folii de protectie solara,folii antiefractie, materiale de steag, folii personalizare tricouri, folii magnetice, banda magnetica, stiplex, plexiglas, placi PVC, banda adeziva, cutter plotter Summa, folii auto, folie carbon, folii reflectorizante, etc...