Import si distributie de materiale si echipamente utilizate in industria publicitara.
Contact
Comenzi telefonice
0232 / 215.265
ORALITE 5018 - CERNEALA SERIGRAFICA MONO-COMPONENTA
Caracteristici
Este un sistem mono-component (nu necesita agent de intarire), pe baza de solventi, cu intarire rapida, care dupa uscare produce o suprafata lucioasa, cu rezistenta mare la intemperii, la contactul cu agentii chimici si la zgarieturi.
Cerneala a fost special creata pentru imprimarea serigrafica a foliilor reflectorizante a caror suprafata o constituie un film acrilic sau o rasina alchidica.
Dupa ce se amesteca bine si se lasa circa 10 minute pentru ca bulele de aer formate sa iasa la suprafata, cerneala serigrafica este gata pentru printare.
Imprimarile in policromie se pot realiza prin suprapunere.

Este disponibila in 6 culori lucioase (galben, rosu, orange, albastru, verde, maro) si o culoare opaca (negru).
O cutie contine 750 g de cerneala.
Recomandare
Special creata pentru imprimare pe folii reflectorizante ORALITEā„¢. Imprimarile facute pe foliile reflectorizante ORALITEā„¢ seriile 5500, 5700, 5710E, 5800 si 5810 de culoare alba sunt apte pentru semnele de circulatie. Dupa utilizare, cutiile de cerneala trebuie inchise etana, iar in cazul refolosirii, este posibil sa fie necesara diluarea cernelii
Producator
Orafol
Firma noastra este specializata in importul si distributia de materiale si echipamente utilizate in productia publicitara. Produsele comercializate de firma noastra sunt: autocolante Oracal, module led, module leduri 12 V, banda cu leduri smd, folii adezive, folii PVC prelate, copertine, poliplan, folii de protectie solara,folii antiefractie, materiale de steag, folii personalizare tricouri, folii magnetice, banda magnetica, stiplex, plexiglas, placi PVC, banda adeziva, cutter plotter Summa, folii auto, folie carbon, folii reflectorizante, etc...