Import si distributie de materiale si echipamente utilizate in industria publicitara.
Contact
Comenzi telefonice
0232 / 215.265
ORALITE 5010 - CERNEALA SERIGRAFICA BI-COMPONENTA
Caracteristici
Este un sistem bi-component (cerneala + agentul de intarire) pe baza de solventi, cu intarire rapida, care dupa uscare produce o suprafata lucioasa, cu rezistenta mare la intemperii si la contactul cu agentii chimici, detergentii si solventii obisnuiti.
Un set de livrare contine 630 g de cerneala serigrafica si 150 g de agent de intarire (H 5010).
Este disponibila in 6 culori lucioase (galben, rosu, orange, albastru, verde, maro) si o culoare opaca (negru).
Toate cele sapte nuante de culoare sunt gata pentru imprimare si nu necesita decat adaugarea agentului de intarire.
Dupa ce se amesteca bine si se lasa circa 10 minute pentru ca bulele de aer formate sa iasa la suprafata, cerneala serigrafica este gata pentru imprimare.
Durata de viata a amestecului pregatit este de circa 8 ore la temperatura camerei (circa 20°C).
Recomandare
Special creata pentru imprimare pe folii reflectorizante ORALITE™. Imprimarile facute pe foliile reflectorizante ORALITE™ seriile 5500, 5700 si 5710E de culoare alba sunt apte pentru semnele de circulatie. Agentul de intarire H 5010 este sensibil la umiditate, de aceea se recomanda inchiderea etansa a tuburilor.
Producator
Orafol
Firma noastra este specializata in importul si distributia de materiale si echipamente utilizate in productia publicitara. Produsele comercializate de firma noastra sunt: autocolante Oracal, module led, module leduri 12 V, banda cu leduri smd, folii adezive, folii PVC prelate, copertine, poliplan, folii de protectie solara,folii antiefractie, materiale de steag, folii personalizare tricouri, folii magnetice, banda magnetica, stiplex, plexiglas, placi PVC, banda adeziva, cutter plotter Summa, folii auto, folie carbon, folii reflectorizante, etc...