Import si distributie de materiale si echipamente utilizate in industria publicitara.
Contact
Comenzi telefonice
0232 / 215.265
ORALITE 5800 HIGH INTENSITY GRADE - Folie adeziva reflectorizanta cast cu agrement tehnic, cu structura de tip fagure
Caracteristici
Folie adeziva reflectorizanta cast cu structura de tip fagure, cu grosimea de 250 microni, avand rezistenta mare la intemperii si un foarte bun comportament la agentii de coroziune sau la contactul cu solventii.
Suportul foliei adezive este un film din polipropilena cu o grosime de 0.075 mm, siliconat pe o parte.

Adezivul este permanent, poliacrilic pe baza de solvent, special creat pentru a respecta cerintele internationale in domeniul semnelor pentru trafic rutier.
Avand in vedere aplicatiile pentru care sunt create aceste folii (realizarea semnelor pentru trafic rutier), adezivul este foarte puternic si cu aderenta initiala mare, indepartarea foliilor de pe suprafetele pe care au fost aplicate fiind foarte dificila, acestea rupandu-se in bucati mici.
Din acest motiv foliile reflectorizante pentru traficul rutier nu sunt recomandate pentru aplicatii din publicitate.

Seria 5800 este disponibila si in varianta cu adeziv high-tack, special pentru suprafetele poliolefinice.

Folia adeziva reflectorizanta cast seria 5800 este alcatuita din bile reflectorizante catadioptrice din sticla, incapsulate, inglobate intr-un strat transparent de material plastic. Structura speciala a celulelor permite identificarea producatorului foliei.
Suprafata neteda conferita de un strat de film acrilic prezinta un grad inalt de rezistenta la zgarieturi si lovituri, precum si o foarte buna imprimabilitate.
Coeficientii de reflexie ridicati asigura o buna vizibilitate, chiar si in cele mai slabe conditii de luminozitate sau in conditii meteorologice dificile.
Folia adeziva poate fi decupata pe cutter-plotter si se aplica la o temperatura minima ambientala de 15° C.

Folia adeziva reflectorizanta cast 5800 - HIGH INTENSITY GRADE are agrement tehnic in Romania, iar la nivel international indeplineste urmatoarele standarde: EN 12899-1 (Reglementarile Europene), DIN 67520 si DIN 6171 (Germania), BS 873: Partea a 6-a (Marea Britanie), NFP 98-520 (Franta), SN 640878 (Elvetia), ASTM D 4956 (SUA), JIS Z 9117 (Japonia).

Folia se poate imprima serigrafic cu seriile de cerneluri 5010 si 5018 si nu este necesara laminarea dupa imprimare.
Daca se doreste totusi laminarea, aceasta poate fi realizata cu seria 5090 ANTI-DEW FILM. Folosirea acestei folii de laminare garanteaza ca in momentul in care exista apa depusa pe semnul rutier (datorita ploii sau stropirii de orice fel), acesta isi va pastra proprietatile de reflectivitate. Practic aceasta folie ajuta apa sa formeze o pelicula uniforma, pentru a reda vizibilitatea semnului rutier (in cazul in care semnul rutier este plin cu picaturi de apa, vizibilitatea acestuia scade).

Este disponibila standard in role cu lungimea de 50 m si latimea de 1220 mm si se comercializeaza la metraj.

Paleta coloristica cuprinde 7 culori cu structura de tip fagure: alb, galben, portocaliu, rosu, verde, albastru si maro.

Durabilitatea foliei in exterior este de 10 ani (neimprimata).

Pentru realizarea semnelor rutiere, aceasta folie este perfect compatibila cu foliile transparente colorate din Seria 5061.

Pentru crearea de semne rutiere cu durabilitate de pana la 5 ani, pe culoarea alba a foliei 5800 se pot aplica si urmatoarele culori din seria ORACAL 8300 Transparent Cal:
- 216 - Traffic yellow (Galben trafic);
- 034 - Orange (Portocaliu);
- 032 - Light Red (Rosu deschis);
- 057 - Traffic blue (Albastru trafic);
- 619 - Traffic green (Verde trafic).
Recomandare
Folia adeziva reflectorizanta cast seria 5800 - HIGH INTENSITY GRADE a fost special creata pentru fabricarea semnelor de circulatie, marcajelor de indrumare si avertizare, pentru perioade de timp lungi, de pana la 10 ani in exterior.
Datorita impermeabilitatii mari a foliei, nu este recomandata lipirea cu apa.
Producator
Orafol
Firma noastra este specializata in importul si distributia de materiale si echipamente utilizate in productia publicitara. Produsele comercializate de firma noastra sunt: autocolante Oracal, module led, module leduri 12 V, banda cu leduri smd, folii adezive, folii PVC prelate, copertine, poliplan, folii de protectie solara,folii antiefractie, materiale de steag, folii personalizare tricouri, folii magnetice, banda magnetica, stiplex, plexiglas, placi PVC, banda adeziva, cutter plotter Summa, folii auto, folie carbon, folii reflectorizante, etc...