Import si distributie de materiale si echipamente utilizate in industria publicitara.
Contact
Comenzi telefonice
0232 / 215.265
5500 ENGINEER GRADE - Folie adeziva reflectorizanta cu agrement tehnic
Caracteristici
Folie adeziva reflectorizanta cu grosimea de 110 microni, cu rezistenta mare la intemperii si un foarte bun comportament la agentii de coroziune sau la contactul cu solventii.
Hartia suport este de 145 g/mp, fiind siliconata pe o singura parte.

Adezivul este permanent, poliacrilic pe baza de solvent, special creat pentru a respecta cerintele internationale in domeniul semnelor pentru trafic rutier.
Avand in vedere aplicatiile pentru care sunt create aceste folii (realizarea semnelor pentru trafic rutier), adezivul este foarte puternic si cu aderenta initiala mare, indepartarea foliilor de pe suprafetele pe care au fost aplicate fiind foarte dificila, acestea rupandu-se in bucati mici.
Din acest motiv foliile reflectorizante pentru traficul rutier nu sunt recomandate pentru aplicatii din publicitate.

Folia adeziva reflectorizanta seria 5500 este alcatuita din bile reflectorizante catadioptrice din sticla, inglobate intr-un strat transparent de material plastic. Suprafata neteda conferita de rasina alchidica prezinta un grad inalt de rezistenta la zgarieturi si lovituri, si asigura o foarte buna imprimabilitate.
Coeficientii de reflexie ridicati asigura o buna vizibilitate chiar si in cele mai slabe conditii de luminozitate sau in conditii meteorologice dificile.
Folia adeziva poate fi decupata pe cutter-plotter si se aplica la o temperatura minima ambientala de 10° C.

Folia adeziva reflectorizanta 5500 - ENGINEER GRADE are agrement tehnic in Romania, iar la nivel international indeplineste urmatoarele standarde: EN 12899-1 (Europa), DIN 67520 si DIN 6171 (Germania), BS 873: Partea a 6-a (Marea Britanie), NFP 98-520 (Franta), SN 640878 (Elvetia), ASTM D 4956 (SUA), JIS Z 9117 (Japonia).
Folia se poate imprima serigrafic cu seriile de cerneluri 5010 si 5018 si nu este necesara laminarea dupa imprimare.

Folia este disponibila standard in role cu lungimea de 50 m si latimea de 1220 mm si se comercializeaza la metraj.

Paleta coloristica cuprinde 8 culori: alb, galben, portocaliu, rosu, verde, albastru, maro si negru (aceasta este culoarea pe timpul zilei. Pe timp de noapte culoarea se vede argintie sau gri-argintie).

Durabilitatea foliei in exterior este de 7 ani (neimprimata).

Pentru crearea de semne rutiere cu durabilitate de pana la 5 ani, pe culoarea alba a foliei 5500 se pot aplica si urmatoarele culori din seria ORACAL 8300 Transparent Cal:
- 216 - Traffic yellow (Galben trafic);
- 034 - Orange (Portocaliu);
- 032 - Light Red (Rosu deschis);
- 057 - Traffic blue (Albastru trafic);
- 619 - Traffic green (Verde trafic).
Recomandare
Folia adeziva reflectorizanta seria 5500 - ENGINEER GRADE a fost special creata pentru fabricarea semnelor de circulatie, marcajelor de indrumare si avertizare, dar si pentru aplicatii grafice reflectorizante pe diverse suporturi (litere, numere si simboluri reflectorizante), pe placute indicatoare, pentru perioade de timp de pana la 7 ani in exterior.
Datorita impermeabilitatii mari a foliei, nu este recomandata lipirea cu apa.
Producator
Orafol
Imagine 1
5500 ENGINEER GRADE
Imagine 2
5500 ENGINEER GRADE
Imagine 3
5500 ENGINEER GRADE
Imagine 4
5500 ENGINEER GRADE
Imagine 5
5500 ENGINEER GRADE
Culori
  • 3535
  • 6060
  • 1010
  • 2020
  • 3030
  • 7070
Avertisment! Culoarea afisata poate diferi de cea reala in functie de calibrarea monitorului dvs.
Firma noastra este specializata in importul si distributia de materiale si echipamente utilizate in productia publicitara. Produsele comercializate de firma noastra sunt: autocolante Oracal, module led, module leduri 12 V, banda cu leduri smd, folii adezive, folii PVC prelate, copertine, poliplan, folii de protectie solara,folii antiefractie, materiale de steag, folii personalizare tricouri, folii magnetice, banda magnetica, stiplex, plexiglas, placi PVC, banda adeziva, cutter plotter Summa, folii auto, folie carbon, folii reflectorizante, etc...