Import si distributie de materiale si echipamente utilizate in industria publicitara.
Contact
Comenzi telefonice
0232 / 215.265
9300 - Folie adeziva fotoluminiscenta cast
Caracteristici
Folie adeziva din PVC cast, fotoluminiscenta, fara cadmiu, cu suprafata mata-satinata si grosimea de 150 microni (structura in 3 straturi).
Adezivul este permanent, poliacrilic pe baza de solvent.
Efectul fotoluminiscent se caracterizeaza printr-o puternica luminiscenta, imediat ce sursa de lumina este oprita. Efectul se repeta ori de cate ori se stinge sursa luminoasa, proprietatile fotoluminiscente ale foliei nefiind cu nimic diminuate.
Seria 9300 se caracterizeaza in special printr-o puternica stralucire imediat dupa indepartarea sursei de lumina, efectul luminiscent durand pana la 340 minute.

Folia adeziva se imprima serigrafic si este disponibila in role cu lungimea de 50 m si latimea de 1000 mm si se comercializeaza la metraj.

Culoarea este galben-verzuie.

Durabilitatea foliei adezive in interior este de pana la 5 ani (neprintata).
Recomandare
Pentru aplicatii de interior, pentru realizarea simbolurilor ce marcheaza iesirile in caz de pericol in cladiri de interes public (cinematografe, hoteluri, magazine, etc...) sau zone de protectie.
Producator
Orafol
Imagine 1
9300
Firma noastra este specializata in importul si distributia de materiale si echipamente utilizate in productia publicitara. Produsele comercializate de firma noastra sunt: autocolante Oracal, module led, module leduri 12 V, banda cu leduri smd, folii adezive, folii PVC prelate, copertine, poliplan, folii de protectie solara,folii antiefractie, materiale de steag, folii personalizare tricouri, folii magnetice, banda magnetica, stiplex, plexiglas, placi PVC, banda adeziva, cutter plotter Summa, folii auto, folie carbon, folii reflectorizante, etc...