Import si distributie de materiale si echipamente utilizate in industria publicitara.
Contact
Comenzi telefonice
0232 / 215.265
1620/1640 - Folie 100 microni, durabilitate 3 ani
Caracteristici
Folie adeziva din PVC, monomerica, cu grosimea de 100 microni.
Adezivul este pe baza de apa, permanent la seria 1640 si removabil la seria 1620. Adezivul removabil al seriei 1620 permite dezlipirea foliei fara a lasa urme pe suprafetele inscriptionate, chiar si dupa 2 ani de la aplicare.
Folia este imprimabila serigrafic. Imprimarile offset UV si flexo sunt posibile doar cu cerneluri speciale.
Folia are o stabilitate dimensionala foarte buna, fapt ce permite multiple trageri la imprimarile serigrafice, fara a suferi deformari sesizabile ale suprafetei, chiar si in cazul unui grad mare de acoperire cu cerneala.

Se livreaza in role cu lungimea de 50 m si latimi de 1000, 1260 si 1400 mm (se comercializeaza la metraj) si in coli, cu striatii sau fara, cu dimensiunile de 50 x 70 cm, 70 x 100 cm si 100 x 140 cm (caz in care se comercializeaza la top de 100 coli).

Folia este disponibila alba si incolora, cu suprafata lucioasa sau mata.

Durabilitatea foliei in exterior este de 3 ani.
Recomandare
Pentru aplicatii de exterior, de mari dimensiuni, unde se cere o calitate ridicata a imprimarilor serigrafice.
Producator
Orafol
Firma noastra este specializata in importul si distributia de materiale si echipamente utilizate in productia publicitara. Produsele comercializate de firma noastra sunt: autocolante Oracal, module led, module leduri 12 V, banda cu leduri smd, folii adezive, folii PVC prelate, copertine, poliplan, folii de protectie solara,folii antiefractie, materiale de steag, folii personalizare tricouri, folii magnetice, banda magnetica, stiplex, plexiglas, placi PVC, banda adeziva, cutter plotter Summa, folii auto, folie carbon, folii reflectorizante, etc...