Import si distributie de materiale si echipamente utilizate in industria publicitara.
Contact
Comenzi telefonice
0232 / 215.265
1668 - Folie opac─â cu adeziv negru
Caracteristici
Folie adeziva alba din PVC (amestec monomer/polimer), opaca, cu o mare densitate a pigmentului, cu grosimea de 100 microni.
Adezivul este pe baza de apa, negru opac, removabil. Adezivul permite dezlipirea foliei fara a lasa reziduuri, chiar si dupa o perioada de 1 an de la aplicare.
Este imprimabila serigrafic, offset UV sau flexografic.
Este disponibila doar in culoarea alba, cu suprafata lucioasa sau mata.

Folia se livreaza in role cu lungimea de 50 m si latimi de 1000 si 1260 mm si se comercializeaza la metraj.

Durabilitatea foliei in exterior este de 2 ani.
Recomandare
Opacitatea ridicata si pigmentul dens o recomanda pentru aplicatii de exterior pe termen scurt pana la mediu, acolo unde este necesara acoperirea imaginilor mai vechi, pe suprafete care nu pot fi curatate suficient.
Producator
Orafol
Firma noastra este specializata in importul si distributia de materiale si echipamente utilizate in productia publicitara. Produsele comercializate de firma noastra sunt: autocolante Oracal, module led, module leduri 12 V, banda cu leduri smd, folii adezive, folii PVC prelate, copertine, poliplan, folii de protectie solara,folii antiefractie, materiale de steag, folii personalizare tricouri, folii magnetice, banda magnetica, stiplex, plexiglas, placi PVC, banda adeziva, cutter plotter Summa, folii auto, folie carbon, folii reflectorizante, etc...