Import si distributie de materiale si echipamente utilizate in industria publicitara.
Contact
Comenzi telefonice
0232 / 215.265
352 - Folie poliester 23 sau 50 microni, incolor sau metalic
Caracteristici
Adezivul este poliacrilic pe baza de solvent, permanent. Suportul este din hartie siliconata de 160g/mp, acoperita cu polietilena pe ambele fete.
Seria 352 se caracterizeaza printr-o remarcabila stabilitate dimensionala si un foarte bun comportament la imbatranire.
Suprafata este special tratata pentru a fi imbunatatite imprimarile (serigrafice sau offset).

Folia poate fi decupata pe cutter-plotter si este disponibila in role cu lungimea de 50 m si latimi de 1000 si 1260 mm (se comercializeaza la metraj) si in coli format 70 x 100 cm.

Paleta coloristica cuprinde 5 nuante: crom, crom mat, auriu pe o fata, auriu pe ambele fete si transparent.

Durabilitatea in exterior este de 1 an pentru culorile aurii si 2 ani pentru celelalte culori.
Recomandare
Pentru etichete deosebite, de mare calitate, de interior sau exterior, diverse decorari sau alte aplicatii unde se doreste obtinerea unui efect deosebit.
Producator
Orafol
Imagine 1
352
Firma noastra este specializata in importul si distributia de materiale si echipamente utilizate in productia publicitara. Produsele comercializate de firma noastra sunt: autocolante Oracal, module led, module leduri 12 V, banda cu leduri smd, folii adezive, folii PVC prelate, copertine, poliplan, folii de protectie solara,folii antiefractie, materiale de steag, folii personalizare tricouri, folii magnetice, banda magnetica, stiplex, plexiglas, placi PVC, banda adeziva, cutter plotter Summa, folii auto, folie carbon, folii reflectorizante, etc...