Import si distributie de materiale si echipamente utilizate in industria publicitara.
Contact
Comenzi telefonice
0232 / 215.265
820 - Folie de siguranta
Caracteristici
Folie adeziva din PVC cast, cu grosimea de 55 microni.
Adezivul este poliacrilic pe baza de apa, permanent. Folia are o rezistenta foarte mica la rupere. Aderenta adezivului este mai mare decat rezistenta la rupere a foliei. Datorita acestui fapt, folia nu poate fi dezlipita de pe suprafata pe care a fost aplicata fara sa se autodistruga, rupandu-se in fragmente foarte mici. Astfel, folia actioneaza ca un sigiliu, impiedicand fraudele si protejand produsele autentice de falsuri.

Folia se livreaza in role cu lungimea de 50 m si latimea de 1000 mm (se comercializeaza la metraj) sau in coli format 70 x 100 cm.

Este disponibila doar in culoarea alba, cu suprafata mata sau lucioasa.

Durabilitatea foliei in exterior este de 5 ani.

Atentie! Datorita rezistentei foarte mici la rupere, este necesara manipularea si procesarea cu foarte mare atentie, folia putandu-se crapa la rulare-derulare.
Recomandare
Pentru etichete speciale, de siguranta, pentru aplicatii la care etichetele odata aplicate sa nu mai poata fi dezlipite fara a fi distruse. Etichetele nu pot fi dezlipite si reutilizate. Folia se imprima serigrafic, iar cea lucioasa se imprima si digital prin termotransfer.
Producator
Orafol
Imagine 1
820
Firma noastra este specializata in importul si distributia de materiale si echipamente utilizate in productia publicitara. Produsele comercializate de firma noastra sunt: autocolante Oracal, module led, module leduri 12 V, banda cu leduri smd, folii adezive, folii PVC prelate, copertine, poliplan, folii de protectie solara,folii antiefractie, materiale de steag, folii personalizare tricouri, folii magnetice, banda magnetica, stiplex, plexiglas, placi PVC, banda adeziva, cutter plotter Summa, folii auto, folie carbon, folii reflectorizante, etc...