Import si distributie de materiale si echipamente utilizate in industria publicitara.
Contact
Comenzi telefonice
0232 / 215.265
640 - Folie 80 microni, durabilitate 3 ani, 24 culori
Caracteristici
Folie adeziva din PVC, monomerica, cu grosimea de 80 microni.
Adezivul este poliacrilic pe baza de apa, permanent.
Folia este potrivita pentru imprimarea serigrafica. Imprimarile offset UV si flexo sunt posibile doar cu cerneluri speciale.
Versatilitatea este calitatea de baza a acestei folii, proiectata pentru a fi folosita pentru inscriptionari pe termen scurt pana la mediu, atat in interior, cat si in exterior.

Se livreaza in role cu lungimea de 50 m si latimi de 1000 si 1260 mm (se comercializeaza la metrajsi) sau in coli, cu striatii sau fara, cu dimensiunile de 50 x 70 cm, 70 x 100 cm si 100 x 140 cm (caz in care se comercializeaza la top de 100 coli).

Paleta coloristica cuprinde 24 de culori cu suprafata mata sau lucioasa. Culori speciale pot fi livrate la comanda.

Durabilitatea foliei in exterior este de 3 ani.
Recomandare
Pentru aplicatii pe termen scurt pana la mediu, de interior si exterior. Aplicarea pe unele suprafete poroase care retin apa si o elibereaza in timp, poate afecta performantele si timpul de viata al acestei folii.
Producator
Orafol
Imagine 1
640
Firma noastra este specializata in importul si distributia de materiale si echipamente utilizate in productia publicitara. Produsele comercializate de firma noastra sunt: autocolante Oracal, module led, module leduri 12 V, banda cu leduri smd, folii adezive, folii PVC prelate, copertine, poliplan, folii de protectie solara,folii antiefractie, materiale de steag, folii personalizare tricouri, folii magnetice, banda magnetica, stiplex, plexiglas, placi PVC, banda adeziva, cutter plotter Summa, folii auto, folie carbon, folii reflectorizante, etc...