Import si distributie de materiale si echipamente utilizate in industria publicitara.
Contact
Comenzi telefonice
0232 / 215.265
5400 - Folie adeziva reflectorizantă cast aplicabilă la 0C
Caracteristici
Folie adeziva reflectorizanta cast cu grosimea de 90 microni, rezistenta la intemperii si cu un foarte bun comportament la agentii de coroziune sau la contactul cu solventii.
Hartia suport este de 145 g/mp, fiind siliconata pe o singura parte.

Adezivul este permanent, poliacrilic pe baza de solvent, special creat pentru a respecta cerintele internationale in domeniul semnelor pentru trafic rutier.

Avand in vedere aplicatiile pentru care sunt create aceste folii (realizarea semnelor pentru trafic rutier), adezivul este foarte puternic si cu aderenta initiala mare, indepartarea foliilor de pe suprafetele pe care au fost aplicate fiind foarte dificila, acestea rupandu-se in bucati mici.
Din acest motiv foliile reflectorizante pentru traficul rutier nu sunt recomandate pentru aplicatii din publicitate.

Folia adeziva reflectorizanta seria 5400 este alcatuita din bile reflectorizante catadioptrice din sticla, inglobate intr-un strat transparent de material plastic. Suprafata neteda prezinta un grad inalt de rezistenta la zgarieturi si lovituri si asigura o foarte buna imprimabilitate.
Folia poate fi decupata pe cutter-plotter si se aplica la o temperatura minima de 0° C.

Folia adeziva reflectorizanta 5400 - COMMERCIAL GRADE se imprima digital cu cerneluri pe baza de solvent si eco-solvent, dar si serigrafic.


Daca se doreste laminarea, se recomanda utilizarea seriilor: ORAGUARD 290 GF si ORAGUARD 293F.
Este disponibila standard in role cu lungimea de 50 m si latimea de 1220 mm si se comercializeaza la metraj.

Paleta coloristica cuprinde 6 culori reflectorizante: alb, galben, portocaliu, rosu, verde si albastru.

Durabilitatea foliei in exterior este de 3 ani (neimprimata).
Recomandare
Folia adeziva reflectorizanta cast seria 5400 - COMMERCIAL GRADE a fost special creata pentru inscriptionarea de calitate a marcajelor de indrumare si avertizare, dar si pentru aplicatii grafice reflectorizante pe diverse suporturi (litere, numere si simboluri reflectorizante), pe placute indicatoare (suprafete curbe, neregulate, deformate, cu striuri sau caneluri), care necesita un grad scazut de reflectivitate, pentru perioade scurte de timp, de pana la 3 ani in exterior.
Datorita impermeabilitatii mari a foliei, nu este recomandata lipirea cu apa.
Producator
Orafol
Imagine 1
5400
Firma noastra este specializata in importul si distributia de materiale si echipamente utilizate in productia publicitara. Produsele comercializate de firma noastra sunt: autocolante Oracal, module led, module leduri 12 V, banda cu leduri smd, folii adezive, folii PVC prelate, copertine, poliplan, folii de protectie solara,folii antiefractie, materiale de steag, folii personalizare tricouri, folii magnetice, banda magnetica, stiplex, plexiglas, placi PVC, banda adeziva, cutter plotter Summa, folii auto, folie carbon, folii reflectorizante, etc...