Import si distributie de materiale si echipamente utilizate in industria publicitara.
Contact
Comenzi telefonice
0232 / 215.265
5600 - Folie printabila reflectorizanta
Caracteristici
Folia adeziva reflectorizanta cast 5600 a fost special creata pentru inscriptionarea de inalta calitate a autovehiculelor.
Seria 5600 asigura o combinatie optima de flexibilitate ridicata si rezistenta mare la intemperii, alaturi de un foarte bun comportament la agentii de coroziune sau la contactul cu solventii.
Are grosimea de 110-140 microni. Suportul este din hartie de 145 g/mp, siliconata pe ambele parti.
Adezivul este permanent, poliacrilic pe baza de solvent. Se poate indeparta usor la cald.

Folia adeziva reflectorizanta cast seria 5600 este alcatuita din bile catadioptrice din sticla, inglobate intr-un strat transparent de material plastic.
Folia poate fi decupata pe cutter-plotter si se aplica la o temperatura minima de 0° C.

Folia adeziva seria 5600 se imprima digital cu cerneluri pe baza de solvent si eco-solvent, dar si serigrafic.

Daca se doreste laminarea, se recomanda utilizarea seriilor: ORAGUARD 293 si ORAGUARD 293F.
Este disponibila standard in role cu lungimea de 50 m si latimi de 760, 914, 1220, 1370 si 1520 mm si se comercializeaza la metraj.

Paleta coloristica cuprinde 15 culori reflectorizante: alb, galben, galben lamaie, rosu, rosu rubin, portocaliu, violet, albastru, albastru deschis, albastru azur, turcoaz, verde, negru, maro si auriu. Culoarea neagra pe timp de noapte se vede argintie sau gri-argintie.

Durabilitatea foliei in exterior este de 7 ani (neimprimata).

Seria 5600 este destinata inscriptionarilor care nu depasesc 2 mp. Pentru suprafete mai mari de 2 mp, se recomanda utilizarea foliei 5600E care indeplineste standardul european ECE 104.
Recomandare
Folia adeziva reflectorizanta cast seria 5600 - FLEET ENGINEER GRADE a fost special creata pentru inscriptionarea de calitate si de lunga durata a oricaror tipuri de vehicule sau pentru alte aplicatii dificile (suprafete curbe, neregulate, deformate, cu striuri sau caneluri).
Producator
Orafol
Imagine 1
5600
Imagine 2
5600
Firma noastra este specializata in importul si distributia de materiale si echipamente utilizate in productia publicitara. Produsele comercializate de firma noastra sunt: autocolante Oracal, module led, module leduri 12 V, banda cu leduri smd, folii adezive, folii PVC prelate, copertine, poliplan, folii de protectie solara,folii antiefractie, materiale de steag, folii personalizare tricouri, folii magnetice, banda magnetica, stiplex, plexiglas, placi PVC, banda adeziva, cutter plotter Summa, folii auto, folie carbon, folii reflectorizante, etc...