Import si distributie de materiale si echipamente utilizate in industria publicitara.
Contact
Comenzi telefonice
0232 / 215.265
3951/3951RA - Folie Premium cast, adeziv solvent
Caracteristici
Folie adeziva din PVC, premium cast, cu grosimea de 55 microni. Suportul este din hartie siliconata pe ambele parti, cu greutatea de 148 g/mp la folia 3951 si 165 g/mp la folia 3951RA.

Adezivul foliei 3951 este poliacrilic pe baza de solvent, repozitionabil, permanent, de culoare gri sau transparent.

Adezivul foliei 3951 RA este de tip Rapid Air (RA) poliacrilic pe baza de solvent, permanent, repozitionabil si de culoare gri.
Adezivul de tip Rapid Air permite o aplicare mai usoara a foliei si impiedica formarea bulelor de aer.

Este disponibila alba si incolora, cu suprafata lucioasa la folia 3951 si alba lucioasa la folia 3951 RA.
Se livreaza in role cu lungimea de 50 m si latimi de 1370 si 1520 mm.
Este imprimabila cu printere de mare format, care folosesc cerneluri pe baza de solvent.

Durabilitatea in exterior pentru alb este de 10 ani, iar pentru transparent de 8 ani.


Nota explicativa: Siliconul hartiei suport al foliei 3951RA are o textura speciala, cu micro-canale, care determina formarea acestui adeziv cu bule de aer (Rapid Air).
Orafol este prima companie care a creat aceste micro-canale din linii curbe, neregulate.

Prin crearea acestei structuri revolutionare, s-a imbunatatit nu numai procedeul de aplicare a foliei, dar si cel de impirmare: dupa printare nu se vad urmele acestor canale pe fata imprimata.
In cazul structurilor realizate din unghiuri drepte, in momentul printarii, canalele respective pot deveni vizibile pe fata materialului, afectand calitatea imaginii.

Adezivul Rapid Air permite repozitionarea foliei, ceea ce inseamna ca daca folia a fost pozitionata gresit si nu a fost presata cu mana sau cu o racleta, se poate dezlipi foarte usor si se poate aseza pe pozitia dorita.

Culoarea gri a adezivului confera avantajul ca, la aplicarea printurilor, se mascheaza suprafetele colorate sau neuniform colorate.

Atentie! Suportul de hartie se indeparteaza de pe folia imprimata si nu invers.
Recomandare
Special creata pentru aplicatiile de exterior, acolo unde se doreste cea mai mare durabilitate, in special pentru decorarea completa a masinilor.
Pentru laminare, se recomanda utilizarea seriilor Oraguard 293, Oraguard 293 F, Oraguard 290 G/M, Oraguard 290 GF si Oraguard 240.
Producator
Orafol
Imagine 1
3951/3951RA
Imagine 2
3951/3951RA
Imagine 3
3951/3951RA
Firma noastra este specializata in importul si distributia de materiale si echipamente utilizate in productia publicitara. Produsele comercializate de firma noastra sunt: autocolante Oracal, module led, module leduri 12 V, banda cu leduri smd, folii adezive, folii PVC prelate, copertine, poliplan, folii de protectie solara,folii antiefractie, materiale de steag, folii personalizare tricouri, folii magnetice, banda magnetica, stiplex, plexiglas, placi PVC, banda adeziva, cutter plotter Summa, folii auto, folie carbon, folii reflectorizante, etc...