Import si distributie de materiale si echipamente utilizate in industria publicitara.
Contact
Comenzi telefonice
0232 / 215.265
3161DT - Folie monomerica aplicabila la -5 C
Caracteristici
Folie adeziva din PVC, monomerica, cu grosimea de 100 microni si suport din hartie siliconata cu greutatea de 135 g/mp. Suprafata foliei este tratata impotriva incarcarii electrostatice, pentru o acuratete mai mare a imprimarii.
Adezivul este transparent, poliacrilic pe baza de solvent, permanent.
Culori disponibile:
- alb: lucios si mat;
- transparent: lucios si mat.

Folia este excelenta pentru aplicatiile care se desfasoara la temperaturi scazute, in lunile friguroase de iarna (DT = Deep Temperature).
Temperatura minima de aplicare este de MINUS 5º C.

Spre deosebire de restul foliilor care la temperaturi sub 8-10º C devin rigide, casante, iar adezivul nu se fixeaza pe suport, Orajet 3161 DT se lipeste cu mare usurinta, ramanand flexibila pe parcursul intregului proces de aplicare.

Se livreaza in role cu lungimea de 50 m si latimi de 1370 si 1520 mm.
Este imprimabila cu printere de mare format, care folosesc cerneluri pe baza de solvent.
Durabilitatea in exterior a foliei neprintate este de 4 ani.

Atentie! Suportul de hartie se indeparteaza de pe folia imprimata si nu invers.
Recomandare
Pentru printuri digitale de mari dimensiuni, pentru aplicatii de exterior, pe termen scurt si mediu, la temperaturi scazute, incepand de la MINUS 5º C.

Pentru laminare, se recomanda utilizarea seriei Oraguard 210.
Producator
Orafol
Imagine 1
3161DT
Imagine 2
3161DT
Firma noastra este specializata in importul si distributia de materiale si echipamente utilizate in productia publicitara. Produsele comercializate de firma noastra sunt: autocolante Oracal, module led, module leduri 12 V, banda cu leduri smd, folii adezive, folii PVC prelate, copertine, poliplan, folii de protectie solara,folii antiefractie, materiale de steag, folii personalizare tricouri, folii magnetice, banda magnetica, stiplex, plexiglas, placi PVC, banda adeziva, cutter plotter Summa, folii auto, folie carbon, folii reflectorizante, etc...