Import si distributie de materiale si echipamente utilizate in industria publicitara.
Contact
Comenzi telefonice
0232 / 215.265
3551RA - Folie alba, repozitionabil pt. aplicare fara bule
Caracteristici
Folie adeziva din PVC polimerica, cu grosimea de 70 microni si suport din hartie siliconata cu greutatea de 165 g/mp.
Suprafata foliei este tratata impotriva incarcarii electrostatice, pentru o acuratete mai mare a imprimarii.
Este disponibila in culoarea alba, cu suprafata lucioasa si mata.

Adezivul este de tip Rapid Air (RA) poliacrilic pe baza de solvent, permanent, repozitionabil si de culoare gri.
Adezivul de tip Rapid Air permite o aplicare mai usoara a foliei si impiedica formarea bulelor de aer.

Nota explicativa: Siliconul hartiei suport al acestei serii are o textura speciala, cu micro-canale, care determina formarea acestui adeziv cu bule de aer (Rapid Air).

Orafol este prima companie care a creat aceste micro-canale din linii curbe, neregulate.
Prin crearea acestei structuri revolutionare, s-a imbunatatit nu numai procedeul de aplicare a foliei, dar si cel de impirmare: dupa printare nu se vad urmele acestor canale pe fata imprimata.
In cazul structurilor realizate din unghiuri drepte, in momentul printarii, canalele respective pot deveni vizibile pe fata materialului, afectand calitatea imaginii.

Adezivul Rapid Air permite repozitionarea foliei, ceea ce inseamna ca daca folia a fost pozitionata gresit si nu a fost presata cu mana sau cu o racleta, se poate dezlipi foarte usor si se poate aseza pe pozitia dorita.

Culoarea gri a adezivului confera avantajul ca, la aplicarea printurilor, se mascheaza suprafetele colorate sau neuniform colorate.

Folia se livreaza in role cu lungimea de 50 m si latimi de 1370 si 1520 mm.
Este imprimabila cu printere de mare format, care folosesc cerneluri pe baza de solvent.
Durabilitatea in exterior a foliei neprintate este de 7 ani.

Seria 3551 RA indeplineste standardul DIN 4102-B1: este ignifuga (chiar si printata) atunci cand este aplicata pe suprafete din otel, pentru aplicatii de interior.

Atentie! Suportul de hartie se indeparteaza de pe folia imprimata si nu invers.
Recomandare
Pentru printuri digitale de mari dimensiuni, pentru aplicatii de exterior pe termen lung pe suprafete drepte sau usor curbate.
Aplicarea foliilor cu adeziv Rapid Air se realizeaza cu multa usurinta, mai ales atunci cand suprafetele de inscriptionat sunt de dimensiuni mai mari.
Bulele de aer ramase se inlatura prin directionarea lor catre marginile materialului, cu ajutorul unei raclete.

Pentru laminare, se recomanda utilizarea seriilor Oraguard 215, Oraguard 293, Oraguard 293 F, Oraguard 290 G/M, Oraguard 290 GF si Oraguard 297 GF.
Producator
Orafol
Imagine 1
3551RA
Imagine 2
3551RA
Firma noastra este specializata in importul si distributia de materiale si echipamente utilizate in productia publicitara. Produsele comercializate de firma noastra sunt: autocolante Oracal, module led, module leduri 12 V, banda cu leduri smd, folii adezive, folii PVC prelate, copertine, poliplan, folii de protectie solara,folii antiefractie, materiale de steag, folii personalizare tricouri, folii magnetice, banda magnetica, stiplex, plexiglas, placi PVC, banda adeziva, cutter plotter Summa, folii auto, folie carbon, folii reflectorizante, etc...