Import si distributie de materiale si echipamente utilizate in industria publicitara.
Contact
Comenzi telefonice
0232 / 215.265
Oracal 975 - Folie Carbon Premium Structure Cast
Caracteristici
Folie adeziva cast din PVC, compusa din mai multe straturi, cu stabilitate dimensionala remarcabila si caracteristici de aplicare optime.
Suprafata foliei adezive imita structura de carbon, folia pastrandu-si aceasta caracteristica chiar si in urma unui stres termic.

Grosimea foliei este de 130 microni, iar suportul este din hartie cu polietilena siliconata pe ambele parti, cu greutatea de 148 g/mp.
Adezivul este repozitionabil, permanent, transparent, poliacrilic pe baza de solvent.
Adezivul repozitionabil permite dezlipirea foliei si reasezarea acesteia pe pozitia dorita de cate ori se doreste. Folia se va lipi doar in momentul in care este presata cu ajutorul unei raclete.

Paleta coloristica cuprinde 6 culori:
- alb;
- negru;
- gri argintiu;
- antracit;
- maro.

NOU! Acum si transparent!

Se livreaza in role cu lungimea de 50 m si latimea de 1520 mm, dar se comercializeaza si la metraj.
Latimea de 1520 permite colarea componentelor masinii (capota, plafon) dintr-o singura bucata, fara imbinari inestetice.

Durabilitatea in exterior este de 5 ani pentru expunerea verticala si de 3 ani pentru cea orizontala.
Recomandare
Seria ORACAL 975 Premium Carbon Structure Cast a fost special creata pentru decorarea masinilor, inclusiv pentru portiunile cu denivelari si a partilor greu de decorat cu alte folii (oglinzi, bare, praguri, etc).

Pret fara TVA
Producator
Orafol
Imagine 1
Oracal 975
Imagine 2
Oracal 975
Imagine 3
Oracal 975
Imagine 4
Oracal 975
Imagine 5
Oracal 975
Firma noastra este specializata in importul si distributia de materiale si echipamente utilizate in productia publicitara. Produsele comercializate de firma noastra sunt: autocolante Oracal, module led, module leduri 12 V, banda cu leduri smd, folii adezive, folii PVC prelate, copertine, poliplan, folii de protectie solara,folii antiefractie, materiale de steag, folii personalizare tricouri, folii magnetice, banda magnetica, stiplex, plexiglas, placi PVC, banda adeziva, cutter plotter Summa, folii auto, folie carbon, folii reflectorizante, etc...