Import si distributie de materiale si echipamente utilizate in industria publicitara.
Contact
Comenzi telefonice
0232 / 215.265
638M - Folii pentru decorarea peretilor
Caracteristici
Folie adeziva din PVC, monomerica, cu grosimea de 80 microni, disponibila cu suprafata mata, special creata pentru decorarea peretilor interiori.
Adezivul este poliacrilic pe baza de apa, removabil (folia se poate dezlipi si aplica de mai multe ori).

Este disponibila in role cu lungimea de 50 m si latimi de 1000 si 1260 mm si se comercializeaza la metraj.

Paleta coloristica cuprinde 55 de culori mate.
Folia se aplica numai la interior.

NOTA: Aplicarea pe perete se realizeaza print-un kit format din doua componente: folia de cutter-plotter (seria 638M) si folia de transfer cu adeziv cu putere mica (LT 95). in consecinta, pentru aplicarea seriei 638M se recomanda folosirea exclusiva a foliei de transfer LT 95. in cazul in care se va folosi orice alta folie de transfer, folia 638M va ramane pe folia de transfer si nu pe perete, pentru ca adezivul foliilor si hartiilor de transfer obisnuite (MT90, MT95, MT 80P, MT52) este mai puternic decat adezivul foliei 638M.
Recomandare
Pentru decorarea peretilor cu imagini grafice deosebite.
Folia este destinata doar pentru aplicatii de interior. Poate fi aplicata doar pe peretii care au suprafata neteda (vopsiti, peste tapet) si nu pe pereti rugosi sau deformati.

Pentru aplicare, se recomanda utilizarea exclusiva a foliei de transfer LT 95, care are adezivul foarte slab.
Producator
Orafol
Imagine 1
638M
Imagine 2
638M
Firma noastra este specializata in importul si distributia de materiale si echipamente utilizate in productia publicitara. Produsele comercializate de firma noastra sunt: autocolante Oracal, module led, module leduri 12 V, banda cu leduri smd, folii adezive, folii PVC prelate, copertine, poliplan, folii de protectie solara,folii antiefractie, materiale de steag, folii personalizare tricouri, folii magnetice, banda magnetica, stiplex, plexiglas, placi PVC, banda adeziva, cutter plotter Summa, folii auto, folie carbon, folii reflectorizante, etc...