Import si distributie de materiale si echipamente utilizate in industria publicitara.
Contact
Comenzi telefonice
0232 / 215.265
5571 - Banda pentru steag
Caracteristici
Banda pentru steag din poliester 100%, de culoare alba. Este disponibila in role cu latimea de 5 cm si lungimea de 100 m. Greutatea unei role este de 0,930 kg. Banda este rezistenta la vant, intemperii si temperaturi extreme. Poate fi spalata la o temperatura de 40° C si se poate calca. Indeplineste standardul de toxicitate Öko-Tex Standard 100.
Recomandare
Banda se aplica in spatele tivului (in rezerva de cusatura), cu scopul de a intari marginile steagurilor, putand fi utilizata in acelasi timp si ca suport pentru fixarea capselor.
Pret fara TVA
Producator
Georg+Otto
Imagine 1
5571
Firma noastra este specializata in importul si distributia de materiale si echipamente utilizate in productia publicitara. Produsele comercializate de firma noastra sunt: autocolante Oracal, module led, module leduri 12 V, banda cu leduri smd, folii adezive, folii PVC prelate, copertine, poliplan, folii de protectie solara,folii antiefractie, materiale de steag, folii personalizare tricouri, folii magnetice, banda magnetica, stiplex, plexiglas, placi PVC, banda adeziva, cutter plotter Summa, folii auto, folie carbon, folii reflectorizante, etc...