Import si distributie de materiale si echipamente utilizate in industria publicitara.
Contact
Comenzi telefonice
0232 / 215.265
Orabond 4052 - Poliester transparent dublu adeziv
Caracteristici
Folie dublu adeziva pe suport de poliester incolor, cu grosimea de 12 microni si cu hartie suport de culoare alba, cu greutatea de 100 g/mp, siliconata pe ambele fete. Adezivul este poliacrilic pe baza de solvent, permanent, incolor pe ambele fete. Este stabila UV, rezistenta la imbatranire, la forfecare si la temperaturi inalte (rezista la temperaturi cuprinse intre -40° C si 150° C). Temperatura minima de aplicare este de 8° C. Este disponibila in role cu lungimea de 50 m si latimi la cerere, intre 10 mm si 1260 mm.
Recomandare
Pentru montarea de postere, afise, printuri digitale pe diverse suprafete plane. Datorita suportului si a adezivului total incolor, poate fi folosita si pentru realizarea de display-uri luminoase.
Pret fara TVA
Producator
Orafol
Imagine 1
Orabond 4052
Firma noastra este specializata in importul si distributia de materiale si echipamente utilizate in productia publicitara. Produsele comercializate de firma noastra sunt: autocolante Oracal, module led, module leduri 12 V, banda cu leduri smd, folii adezive, folii PVC prelate, copertine, poliplan, folii de protectie solara,folii antiefractie, materiale de steag, folii personalizare tricouri, folii magnetice, banda magnetica, stiplex, plexiglas, placi PVC, banda adeziva, cutter plotter Summa, folii auto, folie carbon, folii reflectorizante, etc...