Import si distributie de materiale si echipamente utilizate in industria publicitara.
Contact
Comenzi telefonice
0232 / 215.265
HI-BOND HAS - Banda adeziva antiderapanta
Caracteristici
Banda adeziva antiderapanta, pe suport PVC cu grosimea de 100 microni, cu buna rezistenta UV si la contactul cu apa.
Hartia suport este polietilenica, cu greutatea de 100 g/mp.

Adezivul este acrilic pe baza de solvent, cu o adeziune de 1500 g/25mm, forta de tractiune de 6000 g/25mm2 si rezista la temperaturi cuprinse intre -30° C si +60° C.

Banda adeziva antiderapanta este disponibila in urmatoarele variante: alb, negru, galben, galben fluorescent, rosu, albastru, maro (granit), transparent, negru cu dungi galbene si varianta pentru piscina, cu 36 granulatie oxid de aluminiu, cu exceptia variantei in dungi negru cu galben care are 60 granulatie oxid de aluminiu pentru ca materialul este printat.

Se comercializeaza la bucata in role de 18 m lungime si latimi de 25 si 50 mm. Pentru varianta neagra exista si latimi de 100 si 150 mm.

Pentru o aplicare corecta este necesar sa urmati aceste instructiuni:

A. Suprafata pe care se va aplica banda antiderapanta trebuie sa fie curatata de praf si de grasime, apoi uscata.
Anumite pardoseli (din bucatarie sau pardoseli industriale uleioase) trebuie sa fie foarte bine degresate inainte de aplicarea benzii antiderapante.
Este de preferat ca banda antiderapanta sa fie aplicata pe o suprafata relativ neteda.

B. Hartia suport se indeparteaza dupa suprafata adeziva a benzii , dupa care banda se aplica pe pardoseala.

C. Dupa aplicare, se preseaza uniform pe toata suprafata benzi antiderapante, este de preferat ca presarea sa se execute cu o racleta sau cu o rola.
Unele suprafete poroase, cum ar fi lemnul netratat sau betonul, este nevoie sa fie sigilate inainte de aplicarea benzii antiderapante.
Recomandare
Banda adeziva antiderapanta creata special pentru a fi aplicata pe suprafete drepte, acolo unde exista pericolul alunecarii.
Pret fara TVA
Producator
Orafol
Imagine 1
HI-BOND HAS
Imagine 2
HI-BOND HAS
Imagine 3
HI-BOND HAS
Firma noastra este specializata in importul si distributia de materiale si echipamente utilizate in productia publicitara. Produsele comercializate de firma noastra sunt: autocolante Oracal, module led, module leduri 12 V, banda cu leduri smd, folii adezive, folii PVC prelate, copertine, poliplan, folii de protectie solara,folii antiefractie, materiale de steag, folii personalizare tricouri, folii magnetice, banda magnetica, stiplex, plexiglas, placi PVC, banda adeziva, cutter plotter Summa, folii auto, folie carbon, folii reflectorizante, etc...