Import si distributie de materiale si echipamente utilizate in industria publicitara.
Contact
Comenzi telefonice
0232 / 215.265
Oracal 8500 - Autocolant durabilitate 5-7 ani in functie de culoare, 55 culori
Caracteristici
Folie adeziva din PVC (amestec monomer/polimer) cu grosimea de 80 microni, cu adeziv permanent, poliacrilic pe baza de solvent. Folia are o buna rezistenta la solventi si chimicale. Suprafata satinata inlatura reflexiile nedorite.

Este disponibila in role cu lungimea de 50 m si latimi de 1000 si 1260 mm si se comercializeaza la metraj.

Paleta coloristica cuprinde 55 de culori.
Culori speciale, in afara celor din catalog, pot fi realizate la comanda.

Durabilitatea in exterior este de 7 ani pentru alb, negru si colorate si 5 ani pentru culorile metalice.

Nota: Datorita diversitatii de materiale flexibile existente pe piata, utilizatorii trebuie sa testeze compatibilitatea dintre folie si materialul flexibil, inainte de utilizare.
Recomandare
Aplicatia principala este pentru firme si reclame luminoase, cu suport rigid sau flexibil, acolo unde se doreste obtinerea de efecte spectaculoase si unde se cere perfectiune.
Foliile sunt recomandate si pentru inscriptionarea de geamuri si vitrine, efectul lor de translucenta putand fi folosit pentru creerea de aplicatii deosebite.
Pret fara TVA
Producator
Orafol
Imagine 1
Oracal 8500
Imagine 2
Oracal 8500
Imagine 3
Oracal 8500
Imagine 4
Oracal 8500
Firma noastra este specializata in importul si distributia de materiale si echipamente utilizate in productia publicitara. Produsele comercializate de firma noastra sunt: autocolante Oracal, module led, module leduri 12 V, banda cu leduri smd, folii adezive, folii PVC prelate, copertine, poliplan, folii de protectie solara,folii antiefractie, materiale de steag, folii personalizare tricouri, folii magnetice, banda magnetica, stiplex, plexiglas, placi PVC, banda adeziva, cutter plotter Summa, folii auto, folie carbon, folii reflectorizante, etc...