Import si distributie de materiale si echipamente utilizate in industria publicitara.
Contact
Comenzi telefonice
0232 / 215.265
Oracal 970 - Pt. decorarea completa a masinilor, durabilitate 6-10 ani
Caracteristici
Folie auto , cu grosimea de 100 microni, cu stabilitate dimensionala remarcabila si caracteristici de aplicare optime. Suprafata foliei adezive este foarte lucioasa, folia pastrandu-si aceasta caracteristica chiar si in urma unui stres mecanic.
Suportul este din hartie siliconata pe o singura parte, cu greutatea de 137 g/mp.
Adezivul este repozitionabil, permanent, transparent, poliacrilic pe baza de solvent.
Se livreaza in role cu lungimea de 50 m si latimea de 1520 mm.
Este imprimabila serigrafic sau cu printere de mare format, care folosesc cerneluri pe baza de solvent.
Paleta coloristica cuprinde 28 de culori lucioase, 8 culori metalice si 3 culori mate (negru, alb si galben sofran).
Durabilitatea in exterior este de 10 ani pentru alb si negru, 8 ani pentru colorate si transparent si 6 ani pentru culorile metalice.


Atentie! Suportul de hartie se indeparteaza de pe folie si nu invers.
Recomandare
Special creata pentru decorarea completa a masinilor, inclusiv pentru portiunile cu denivelari si a partilor greu de decorat cu alte folii (oglinzi, bare, praguri, etc). Folia se indeparteaza usor, chiar si dupa o perioada indelungata de timp.
Pentru laminare, se recomanda utilizarea seriilor Oraguard 293, OraguardD 293 F, Oraguard 290 G/M, Oraguard 290 GF si Oraguard 240.
Pret fara TVA
Producator
Orafol
Imagine 1
Oracal 970
Imagine 2
Oracal 970
Firma noastra este specializata in importul si distributia de materiale si echipamente utilizate in productia publicitara. Produsele comercializate de firma noastra sunt: autocolante Oracal, module led, module leduri 12 V, banda cu leduri smd, folii adezive, folii PVC prelate, copertine, poliplan, folii de protectie solara,folii antiefractie, materiale de steag, folii personalizare tricouri, folii magnetice, banda magnetica, stiplex, plexiglas, placi PVC, banda adeziva, cutter plotter Summa, folii auto, folie carbon, folii reflectorizante, etc...