Import si distributie de materiale si echipamente utilizate in industria publicitara.
Contact
Comenzi telefonice
0232 / 215.265
Info - Informatiile practice pentru materialele de inscriptionat textile
Caracteristici
Informatii preliminare:
Datorita diversitatii de materiale textile pe care se pot realiza inscriptionari, va sfatuim sa testati in prealabil, compatibilitatea dintre folia folosita si materialul textil. Exista materiale textile, in aparenta obisnuite, dar care ascund diverse tratamente contra apei, antistatice, etc, si care pot pune probleme la inscriptionare. De aceea, va rugam sa alegeti folia tinand cont de caracteristicile ei tehnice. Trebuie sa aveti in vedere ca nu orice folie se preteaza la inscriptionarea oricarui material textil.

Printarea:
Pentru foliile care se imprima digital trebuie evitata atingerea suprafetei pe care se va realiza imprimarea. Chiar daca aveti mainile curate, urmele fine de grasime de la suprafata pielii sunt suficiente ca pe print sa fie vizibile amprente. Trebuie respectate indicatiile producatorului cu privire la tipurile de imprimante recomandate, cerneluri si setarile necesare pentru o imprimare optima. La fiecare tip de folie trebuie sa aveti grija cum trebuie realizata decuparea sau imprimarea, in oglinda sau normal.

Transferul foliilor si hartiilor pentru inscriptionari textile:
Foarte importante sunt temperatura si timpul de transfer. Pentru transfer va recomandam sa folositi presa de transfer termic. Daca nu aveti presa, atunci puteti folosi fierul de calcat, dar trebuie sa asigurati o temperatura constanta, iar folia (sau hartia) trebuie sa fie incalzita omogen pe toata suprafata.


Spalarea materialelor textile inscriptionate:
O atentie deosebita trebuie acordata spalarii materialelor textile dupa inscriptionare. Nu trebuie depasita temperatura de spalare indicata pentru folia care s-a folosit la inscriptionare. De asemenea, trebuie avut in vedere ca detergentii sau produsele de inalbire care contin clor sunt contraindicate. Dupa spalare nu trebuie sa calcati direct pe suprafata inscriptionata cu fierul de calcat.
Firma noastra este specializata in importul si distributia de materiale si echipamente utilizate in productia publicitara. Produsele comercializate de firma noastra sunt: autocolante Oracal, module led, module leduri 12 V, banda cu leduri smd, folii adezive, folii PVC prelate, copertine, poliplan, folii de protectie solara,folii antiefractie, materiale de steag, folii personalizare tricouri, folii magnetice, banda magnetica, stiplex, plexiglas, placi PVC, banda adeziva, cutter plotter Summa, folii auto, folie carbon, folii reflectorizante, etc...