Import si distributie de materiale si echipamente utilizate in industria publicitara.
Contact
Comenzi telefonice
0232 / 215.265
ORATAPE LT95 - Folie de transfer transparent cu adeziv slab
Caracteristici
Folie de transfer transparenta cu grosimea de 150 microni, special creata pentru transferul foliilor adezive din Seria 638M Wall Art (pentru aplicatii pe peretii interiori ai caselor), acolo unde este necesara o folie de transfer cu adezivul foarte slab.
Adezivul este pe baza de poliacrilat modificat, cu o putere slaba de lipire si nu lasa urme dupa indepartare.

Folia nu are suport, astfel ca se comercializeaza numai la role.
Rolele se livreaza standard la latimi de 500, 1000 si 1220 mm si lungimea de 50 m. La cerere, rolele se pot taia si la alte latimi.

Nota: Va recomandam ca dupa fiecare folosire, rola de transfer sa fie pusa in punga, altfel existand riscul ca adezivul sa se usuce, din cauza caldurii sau a aerului uscat din locurile de depozitare sau folosire. in cazul in care adezivul se usuca, materialul se desprinde foarte greu de pe rola.
Perioada maxima de depozitare a foliei de transfer este de 1 an.
Recomandare
Pentru transferul foliilor adezive decupate la cutter-plotter, in special pentru foliile din gama Wall Art (pentru decorarea peretilor interior), dar si pentru orice alta aplicatie unde se doreste o folie de transfer cu un adeziv slab.
Producator
Siser
Firma noastra este specializata in importul si distributia de materiale si echipamente utilizate in productia publicitara. Produsele comercializate de firma noastra sunt: autocolante Oracal, module led, module leduri 12 V, banda cu leduri smd, folii adezive, folii PVC prelate, copertine, poliplan, folii de protectie solara,folii antiefractie, materiale de steag, folii personalizare tricouri, folii magnetice, banda magnetica, stiplex, plexiglas, placi PVC, banda adeziva, cutter plotter Summa, folii auto, folie carbon, folii reflectorizante, etc...