Import si distributie de materiale si echipamente utilizate in industria publicitara.
Contact
Comenzi telefonice
0232 / 215.265
ORATAPE MT52 - Hartie adeziva de transfer
Caracteristici
Hartie de transfer semiopaca, cu grosimea de 110 microni. Adezivul este pe baza de cauciuc natural, cu putere medie de lipire. Compozitia speciala a adezivului permite un transfer fara probleme folosind tehnica de lipire uscata.

Nu are suport, astfel ca se comercializeaza numai la role.
Rolele se livreaza standard cu lungimea de 50 m si latimi de 500, 1000 si 1220 mm. La cerere, se pot taia si la alte latimi.

Nota: Va recomandam ca dupa fiecare folosire, rola de transfer sa fie pusa in punga, altfel existand riscul ca adezivul sa se usuce, din cauza caldurii sau a aerului uscat din locurile de depozitare sau folosire. in cazul in care adezivul se usuca, materialul se desprinde foarte greu de pe rola. Perioada maxima de depozitare a hartiei de transfer este de 6 luni.
Recomandare
Pentru transferul decupajelor taiate pe cutter-plotter.
Producator
Orafol
Firma noastra este specializata in importul si distributia de materiale si echipamente utilizate in productia publicitara. Produsele comercializate de firma noastra sunt: autocolante Oracal, module led, module leduri 12 V, banda cu leduri smd, folii adezive, folii PVC prelate, copertine, poliplan, folii de protectie solara,folii antiefractie, materiale de steag, folii personalizare tricouri, folii magnetice, banda magnetica, stiplex, plexiglas, placi PVC, banda adeziva, cutter plotter Summa, folii auto, folie carbon, folii reflectorizante, etc...