Import si distributie de materiale si echipamente utilizate in industria publicitara.
Contact
Comenzi telefonice
0232 / 215.265
ORATAPE MT80P - Folie adeziva transparenta de transfer cu suport de hartie
Caracteristici
Folie de transfer de plastic, incolora, cu grosimea de 80 microni si suport de hartie siliconata.
Adezivul poliacrilic este special, iar in timp nu isi mareste aderenta si asigura o dezlipire fara a lasa reziduuri, chiar si dupa o perioada lunga dupa ce a fost aplicata.
Folia are o elasticitate scazuta, fapt ce o recomanda pentru lucrari de mare precizie. Fiind o folie de plastic, transferul se poate face atat uscat, cat si cu apa.
Folia are o stabilitate dimensionala foarte buna, astfel ca, in anumite conditii, poate fi refolosita.

Datorita faptului ca are suport, se poate comercializa la metraj.
Este disponibila in role cu lungimea de 50 m si latimi de 500 si 1000 mm.
Recomandare
Pentru situatii ce necesita o inscriptionare foarte precisa, pentru suprapuneri de culori, unde este necesar ca folia de transfer sa fie transparenta.
Producator
Orafol
Firma noastra este specializata in importul si distributia de materiale si echipamente utilizate in productia publicitara. Produsele comercializate de firma noastra sunt: autocolante Oracal, module led, module leduri 12 V, banda cu leduri smd, folii adezive, folii PVC prelate, copertine, poliplan, folii de protectie solara,folii antiefractie, materiale de steag, folii personalizare tricouri, folii magnetice, banda magnetica, stiplex, plexiglas, placi PVC, banda adeziva, cutter plotter Summa, folii auto, folie carbon, folii reflectorizante, etc...