Import si distributie de materiale si echipamente utilizate in industria publicitara.
Contact
Comenzi telefonice
0232 / 215.265
ORATAPE MT95 - Folie adeziva transparenta pentru transfer
Caracteristici
Folie de transfer transparenta, cu grosimea de 155 microni.
Adezivul este pe baza de poliacrilat modificat, cu o putere medie de lipire, care se mentine relativ constanta in timp. Stabilitatea sa dimensionala permite o pozitionare exacta a autocolantului ce urmeaza a fi lipit pe suprafata de destinatie.
Poate fi folosita atat pentru aplicatiile unde se face lipirea pe uscat, precum si cu apa.

Nu are suport, astfel ca se comercializeaza numai la role.
Rolele se livreaza standard la latimi de 500, 1000 si 1220 mm si lungimea de 50 m. La cerere, se pot taia si la alte latimi.

Nota: Va recomandam ca dupa fiecare folosire, rola de transfer sa fie pusa in punga, altfel existand riscul ca adezivul sa se usuce, din cauza caldurii sau a aerului uscat din locurile de depozitare sau folosire. in cazul in care adezivul se usuca, materialul se desprinde foarte greu de pe rola. Perioada maxima de depozitare a foliei de transfer este de 1 an.
Recomandare
Pentru aplicatii ce necesita o inscriptionare foarte precisa, pentru suprapuneri de culori, unde este necesar ca folia de transfer sa fie transparenta.
Producator
Orafol
Firma noastra este specializata in importul si distributia de materiale si echipamente utilizate in productia publicitara. Produsele comercializate de firma noastra sunt: autocolante Oracal, module led, module leduri 12 V, banda cu leduri smd, folii adezive, folii PVC prelate, copertine, poliplan, folii de protectie solara,folii antiefractie, materiale de steag, folii personalizare tricouri, folii magnetice, banda magnetica, stiplex, plexiglas, placi PVC, banda adeziva, cutter plotter Summa, folii auto, folie carbon, folii reflectorizante, etc...