Import si distributie de materiale si echipamente utilizate in industria publicitara.
Contact
Comenzi telefonice
0232 / 215.265
BRUXSAFOL 410 - Folie de securizare si protectie solara argintie oglinda
Caracteristici
Folie de securizare si pentru protectie solara argintie oglinda, din poliester in 2 straturi, cu acoperire din aluminiu (obtinută prin sputerizare) si adeziv UV sensibil la presiune.

Folia are grosimea de 112 microni, este acoperita cu un strat protector rezistent la zgarieturi, iar pe fata posterioara are o folie de protectie siliconica.

In cazul spargerii sticlei, cioburile nu se imprastie, fiind tinute de folie.

Se aplica numai pe partea interioara a geamului.Date tehnice:
Energia solara:
- transmisa: 11%;
- reflectata: 52%;
- absorbita: 37%.

Lumina vizibila:
- transmisa: 15%;
- reflectata: 59%;

- absorbita: 26%.Ultraviolete transmise: < 2%;
Radiatie totala redusa în sticlă: 79%;

Emisivitate: 0.71;

Factor U: 1.02;

Coeficient de umbrire: 0.24 %.

Este disponibila in role cu lungimea de 30.48 m si latimea de 1524 mm si se comercializeaza la metraj.

Durabilitatea foliei este de 5 ani, în cazul aplicarii pe partea interioara a geamului.

Nota: Pentru a evita producerea de tensiuni termice, nu este recomandata aplicarea acestei folii pe suprafetele de sticla care sunt deja tratate impotriva caldurii.
Recomandare
Folia asigura protectia termică si antiefractie a spatiilor vitrate, a geamurilor diverselor constructii. Retine caldura si are efect de oglinda de la exterior la interior.

Se recomanda a fi aplicata in locurile unde riscul de accidentare prin spargerea sticlei este mare. In cazul spargerii sticlei, cioburile nu se imprastie, fiind tinute de folie, reducand astfel la minim riscul de ranire prin taiere.
Producator
Bruxafol
Imagine 1
BRUXSAFOL 410
Firma noastra este specializata in importul si distributia de materiale si echipamente utilizate in productia publicitara. Produsele comercializate de firma noastra sunt: autocolante Oracal, module led, module leduri 12 V, banda cu leduri smd, folii adezive, folii PVC prelate, copertine, poliplan, folii de protectie solara,folii antiefractie, materiale de steag, folii personalizare tricouri, folii magnetice, banda magnetica, stiplex, plexiglas, placi PVC, banda adeziva, cutter plotter Summa, folii auto, folie carbon, folii reflectorizante, etc...