Import si distributie de materiale si echipamente utilizate in industria publicitara.
Contact
Comenzi telefonice
0232 / 215.265
Siser - Presa pentru transfer termic
Caracteristici
Presa pentru transferul materialelor pentru inscriptionari textile, fie ele taiate la cutter-plotter sau imprimate ink-jet, cu cerneluri pe baza de solvent, cerneluri sublimatice sau cu ajutorul copiatoarelor si imprimantelor laser color.
Presa dispune de un display digital, pentru afisarea temperaturii si a timpului, de semnal sonor de avertizare si de un platan cu dimensiunile de 38 x 50 cm. De asemenea, exista posibilitatea ajustarii presiunii, temperaturii si timpului de transfer, pentru un transfer optim in functie de caracteristicile fiecarui material in parte. Are urmatoarele caracteristici tehnice:
- puterea - 2000 W;
- tensiunea de functionare - 220 V;
- temperatura maxima - 220-230° C;
- presiunea maxima: 300 g/cma;
- greutatea - 46 kg;
- dimensiuni: inaltime - 68 cm; latime - 62 cm;
- culoarea - gri metalizat;
Recomandare
Pentru aplicarea foliilor si hartiilor termotransferabile pe materiale textile.
Producator
Siser
Imagine 1
Siser
Firma noastra este specializata in importul si distributia de materiale si echipamente utilizate in productia publicitara. Produsele comercializate de firma noastra sunt: autocolante Oracal, module led, module leduri 12 V, banda cu leduri smd, folii adezive, folii PVC prelate, copertine, poliplan, folii de protectie solara,folii antiefractie, materiale de steag, folii personalizare tricouri, folii magnetice, banda magnetica, stiplex, plexiglas, placi PVC, banda adeziva, cutter plotter Summa, folii auto, folie carbon, folii reflectorizante, etc...