Import si distributie de materiale si echipamente utilizate in industria publicitara.
Contact
Comenzi telefonice
0232 / 215.265
TEXTRANS HT/S SI HT/L - Hartie laser pentru textile(bumbac) deschise la culoare
Caracteristici
Hartie de inalta calitate pentru transfer de imagini imprimate cu copiatoare si imprimante laser color, pe materiale textile albe sau in culori deschise, pe baza de bumbac. Imprimarea se face in oglinda, pe fata pe care se afla banda de ghidare. Dupa imprimare si uscare (naturala, cel putin 30 min.) se face transferul termic. Transferul se face cu ajutorul propriului suport (se aseaza hartia cu imprimeul in jos) si este recomandat sa fie facut cu presa pentru transfer termic.
- temperatura de transfer: 190° C;
- timpul de transfer: 30 secunde;
- presiunea: medie-mare;
- temperatura de spalare: maxim 40° C.
Nu folositi detergenti agresivi sau produse de inalbire. Daca dupa transferul termic se indeparteaza hartia suport la cald, se obtine un imprimeu cu suprafata mata, iar daca suportul se indeparteaza dupa racire, se obtine o suprafata lucioasa. Daca din suprafata lucioasa doriti sa obtineti o suprafata mata, mai presati o data materialul textil imprimat, acoperit cu hartie siliconata. Materialul textil astfel imprimat trebuie lasat cel putin o zi, inainte de spalare si trebuie spalat si calcat cu imprimeul in interior. Hartia este disponibila in formate A4 si A3. inainte de imprimare trebuie ferita de umezeala si de amprente digitale.
Pentru lista copiatoarelor si imprimantelor laser color recomandate:
- Textrans HT/S;
- Textrans HT/L.

Nota: Datorita multitudinii de materiale textile existente pe piata, este necesara testarea in prealabil a compatibilitatii dintre hartie si materialul ce se doreste a fi imprimat. Temperaturile si timpii de transfer sunt cu caracter orientativ, fiind rezultate din testele si experienta noastra practica. Pentru o aplicare in conditii optime, se recomanda o precalcare a materialului ce urmeaza a fi inscriptionat.
Recomandare
Pentru inscriptionat, prin transfer termic, imagini imprimate cu copiatoare si imprimante laser color, pe materiale textile albe sau in culori deschise, din bumbac.
Producator
Folex
Imagine 1
TEXTRANS HT/S SI HT/L
Firma noastra este specializata in importul si distributia de materiale si echipamente utilizate in productia publicitara. Produsele comercializate de firma noastra sunt: autocolante Oracal, module led, module leduri 12 V, banda cu leduri smd, folii adezive, folii PVC prelate, copertine, poliplan, folii de protectie solara,folii antiefractie, materiale de steag, folii personalizare tricouri, folii magnetice, banda magnetica, stiplex, plexiglas, placi PVC, banda adeziva, cutter plotter Summa, folii auto, folie carbon, folii reflectorizante, etc...