Import si distributie de materiale si echipamente utilizate in industria publicitara.
Contact
Comenzi telefonice
0232 / 215.265
Transfer Jet Phosphor - Hartie ink-jet fotoluminiscenta pentru bumbac, poliester
Caracteristici
Hartie speciala, cu proprietati fotoluminiscente, care permite transferul de imagini imprimate digital pe materiale textile din bumbac. Imprimarea se face normal, nu in oglinda. Partea printabila este cu fata in sus atunci cand coltul taiat este in stanga jos. Dupa imprimare si uscare (naturala, cel putin 30 minute) se face transferul termic pe textil, recomandat cu presa pentru transfer termic.

Transferul termic se face astfel:
1. Se indeparteaza suportul de hartie si se aseaza foita subtire ramasa, cu imprimeul spre exterior, pe materialul textil.
2. Se acopera imprimeul cu hartia siliconata speciala (aceasta hartie este livrata in pachet, impreuna cu hartia imprimabila). La aproximativ 10 secunde dupa transfer, se indeparteaza hartia siliconata.
- temperatura de transfer: 150-160° C;
- timpul de transfer: 10-15 secunde;
- presiunea: mica;
- temperatura de spalare: maxim 40° C.
Nu folositi detergenti agresivi sau produse de inalbire.
Materialul textil astfel imprimat trebuie lasat cel putin o zi, inainte de spalare, si trebuie spalat si calcat cu imprimeul in interior.
Imprimarea se face ink-jet, cu imprimante comune (HP, Canon, Epson, Apple, Digital, Kodak, Lexmark, Olivetti, Tektronix, Xerox, etc...) cu cernelurile standard ale acestora. inainte de imprimare, hartia trebuie ferita de umezeala si amprente digitale.
Pentru lista imprimantelor ink-jet recomandate click aici.

Este disponibila in formate A4 si A3.

Nota: Datorita multitudinii de materiale textile existente pe piata, este necesara testarea in prealabil a compatibilitatii dintre hartie si materialul ce se doreste a fi imprimat. Temperaturile si timpii de transfer sunt cu caracter orientativ, fiind rezultate din testele si experienta noastra practica. Pentru o aplicare in conditii optime, se recomanda o precalcare a materialului ce urmeaza a fi inscriptionat.
Recomandare
Pentru transfer de imagini digitale, pe materiale textile din bumbac, poliester si amestecuri ale acestora, pentru obtinerea unor efecte deosebite, folosind proprietatile fotoluminiscente ale hartiei.
Producator
Folex
Imagine 1
Transfer Jet Phosphor
Firma noastra este specializata in importul si distributia de materiale si echipamente utilizate in productia publicitara. Produsele comercializate de firma noastra sunt: autocolante Oracal, module led, module leduri 12 V, banda cu leduri smd, folii adezive, folii PVC prelate, copertine, poliplan, folii de protectie solara,folii antiefractie, materiale de steag, folii personalizare tricouri, folii magnetice, banda magnetica, stiplex, plexiglas, placi PVC, banda adeziva, cutter plotter Summa, folii auto, folie carbon, folii reflectorizante, etc...