Import si distributie de materiale si echipamente utilizate in industria publicitara.
Contact
Comenzi telefonice
0232 / 215.265
Subliprint - Folie alba PVC pentru textile imprimate cu cerneluri sublimatice
Caracteristici
Folie alba din PVC, imprimabila digital, cu suport din poliester, pentru inscriptionarea materialelor textile care au fost anterior imprimate sau colorate cu cerneluri sublimatice (de exemplu, aplicarea numerelor sau numelor pe echipamente sportive).
Acest material special creeaza o bariera pentru a preveni migrarea sau amestecarea culorilor existente pe materialul textil ce se imprima si culorile materialului care se aplica.
Materialul se imprima digital cu cerneluri pe baza de solvent si eco-solvent si se decupeaza normal. Dupa imprimarea digitala, inainte de realizarea transferului termic, acesta trebuie lasat sa se usuce pentru cel putin 12 ore.

Transferul se face cu ajutorul foliei de transfer TTD EVOLUTION, indepartandu-se suportul initial.
- temperatura de transfer: 165° C;
- timpul de transfer: 15 secunde;
- presiunea: mica;
- temperatura de spalare: maxim 30° C.

Folia de transfer se indeparteaza la cald.
Materialul este disponibil numai in culoarea alba si se livreaza standard in role cu latimea de 1500 mm si lungimea de 25 m si se comercializeaza la metraj.

Nota: Datorita multitudinii de materiale textile existente pe piata, este necesara testarea in prealabil a compatibilitatii dintre folie si materialul ce se doreste a fi imprimat. Temperaturile si timpii de transfer sunt cu caracter orientativ, fiind rezultate din testele si experienta noastra practica. Pentru o aplicare in conditii optime, se recomanda o precalcare a materialului ce urmeaza a fi inscriptionat.
Recomandare
Pentru inscriptionat materiale textile printate cu cerneluri sublimatice, in special pentru echipamente sportive, dar si pentru alte materiale din poliester sau amestecuri cu poliester.
Producator
Siser
Imagine 1
Subliprint
Firma noastra este specializata in importul si distributia de materiale si echipamente utilizate in productia publicitara. Produsele comercializate de firma noastra sunt: autocolante Oracal, module led, module leduri 12 V, banda cu leduri smd, folii adezive, folii PVC prelate, copertine, poliplan, folii de protectie solara,folii antiefractie, materiale de steag, folii personalizare tricouri, folii magnetice, banda magnetica, stiplex, plexiglas, placi PVC, banda adeziva, cutter plotter Summa, folii auto, folie carbon, folii reflectorizante, etc...