Import si distributie de materiale si echipamente utilizate in industria publicitara.
Contact
Comenzi telefonice
0232 / 215.265
Colorprint Crystal Matt - Folie incolora mata pentru bumbac, poliester, lycra
Caracteristici
Folie transparenta mata din PVC, foarte subtire, cu suport din poliester, pentru printere care imprima termic, cu cerneala pe baza de rasini (ROLAND PC 60, ROLAND PC 600, GERBER EDGE si FARGO) si pentru printere care imprima cu cerneluri pe baza de solvent si eco-solvent (Roland VersaCamm SP-300, Soljet, etc...).

Materialul are o structura compusa din 3 straturi:
- la interior este un suport din poliester, cu ajutorul caruia se realizeaza transferul termic;
- la mijloc este folia propriu-zisa (Colorprint), pe care se face imprimarea digitala;
- la exterior este un strat din polietilena, cu rol de protectie. (NOU!)
NOTA: inaintea imprimarii, este obligatoriu sa inlaturati stratul extern de polietilena. in caz contrar, acesta poate duce la blocarea printerului.

Imprimarea si decuparea se fac in oglinda, pe fata pe care a fost initial stratul de polietilena.

Folia are o buna stabilitate dimensionala in momentul imprimarii datorita suportului special si are o buna adeziune pe materialul de inscriptionat. Datorita tratamentului special aplicat suprafetei, imprimarea se face in conditii optime, cu o buna rezolutie.
Dupa imprimare, se recomanda ca materialul sa se lase la uscat (cel putin 12 ore), inainte de rulare sau transfer termic.
- temperatura de transfer: 160-165° C;
- timpul de transfer: 15 secunde;
- presiunea: mica-medie;
- temperatura de spalare: maxim 50° C.

Transferul termic se realizeaza cu ajutorul suportului din poliester. Acesta se poate indeparta doar dupa ce materialul s-a racit.
Se livreaza in role cu latimea de 1500 mm si lungimea de 25 m si se comercializeaza la metraj.

Nota: Datorita multitudinii de materiale textile existente pe piata, este necesara testarea in prealabil a compatibilitatii dintre folie si materialul ce se doreste a fi imprimat. Temperaturile si timpii de transfer sunt cu caracter orientativ, fiind rezultate din testele si experienta noastra practica. Pentru o aplicare in conditii optime, se recomanda o precalcare a materialului ce urmeaza a fi inscriptionat.
Recomandare
Pentru inscriptionat materiale textile albe sau in culori deschise, netratate siliconic.
Producator
Siser
Imagine 1
Colorprint Crystal Matt
Firma noastra este specializata in importul si distributia de materiale si echipamente utilizate in productia publicitara. Produsele comercializate de firma noastra sunt: autocolante Oracal, module led, module leduri 12 V, banda cu leduri smd, folii adezive, folii PVC prelate, copertine, poliplan, folii de protectie solara,folii antiefractie, materiale de steag, folii personalizare tricouri, folii magnetice, banda magnetica, stiplex, plexiglas, placi PVC, banda adeziva, cutter plotter Summa, folii auto, folie carbon, folii reflectorizante, etc...