Import si distributie de materiale si echipamente utilizate in industria publicitara.
Contact
Comenzi telefonice
0232 / 215.265
Colorprint New - Folie alba subtire pentru bumbac, poliester, lycra
Caracteristici
Folie alba mata din PVC, opaca, foarte subtire si flexibila, cu suport din hartie, pentru printere care imprima termic, cu cerneala pe baza de rasini (ROLAND PC 60, ROLAND PC 600, GERBER EDGE si FARGO) si pentru printere care imprima cu cerneluri pe baza de solvent si eco-solvent (Roland VersaCamm SP-300, Soljet, etc.).

Are o buna stabilitate dimensionala in momentul imprimarii datorita suportului special si are o buna adeziune pe materialul de inscriptionat. Datorita tratamentului special aplicat suprafetei, imprimarea se face in conditii optime, cu o buna rezolutie. Imprimarea si taierea se fac normal, nu in oglinda. Dupa imprimare, se recomanda ca materialul sa se lase la uscat (cel putin 12 ore), inainte de rulare sau transfer termic.
Suportul se indeparteaza dupa imprimare.
Transferul se face folosind hartie siliconata sau TTD EVOLUTION.

- temperatura de transfer: 160-165° C;
- timpul de transfer: 15 secunde;
- presiunea: mica-medie;
- temperatura de spalare: maxim 50° C.
Folia de transfer TTD se indeparteaza dupa aplicare, doar dupa ce materialul s-a racit.

Pentru o rezistenta mai mare a culorilor la abraziune si spalari efectuate la temperaturi ridicate, va recomandam folia de protectie SMART PRO.

Este disponibila numai in culoarea alba.
Se livreaza in role cu latimea de 1500 mm si lungimea de 25 m si se comercializeaza la metraj.


Nota: Datorita multitudinii de materiale textile existente pe piata, este necesara testarea in prealabil a compatibilitatii dintre folie si materialul ce se doreste a fi imprimat. Temperaturile si timpii de transfer sunt cu caracter orientativ, fiind rezultate din testele si experienta noastra practica. Pentru o aplicare in conditii optime, se recomanda o precalcare a materialului ce urmeaza a fi inscriptionat.
Recomandare
Pentru inscriptionat materiale textile din bumbac, poliester, amestecuri din bumbac si poliester si lycra.
Producator
Siser
Imagine 1
Colorprint New
Firma noastra este specializata in importul si distributia de materiale si echipamente utilizate in productia publicitara. Produsele comercializate de firma noastra sunt: autocolante Oracal, module led, module leduri 12 V, banda cu leduri smd, folii adezive, folii PVC prelate, copertine, poliplan, folii de protectie solara,folii antiefractie, materiale de steag, folii personalizare tricouri, folii magnetice, banda magnetica, stiplex, plexiglas, placi PVC, banda adeziva, cutter plotter Summa, folii auto, folie carbon, folii reflectorizante, etc...