Import si distributie de materiale si echipamente utilizate in industria publicitara.
Contact
Comenzi telefonice
0232 / 215.265
Evolution PU - Folie alba elastic din poliuretan cu suport adeziv pentru bumbac, poliester
Caracteristici
Folie alba opaca din poliuretan, foarte subtire si elastica, cu suport din hartie, pentru printere care imprima cu cerneluri pe baza de solvent si eco-solvent.
Opacitatea sa ridicata garanteaza aplicarea cu succes pe textile inchise la culoare.

Punctul forte al acestui material: spre deosebire de celelalte materiale care necesita un timp de uscare de minim 12 ore inainte de transferul termic, Evolution PU se poate transfera imediat dupa ce a fost imprimat.
AVANTAJE:
- Executia mult mai rapida a lucrarilor;
- Deoarece Evolution PU este din poliuretan, fierul de calcat se poate aplica direct peste imprimeu si nu pe spatele acestuia, ca la materialele obisnuite.

Instructiuni de aplicare:
1. Printati materialul normal, nu in oglinda;
2. Taierea se recomanda sa se faca la o ora dupa imprimare, la viteza mare si presiune de taiere a cutitului minima;
3. Nu decolati surplusul de material. Cu ajutorul foliei TTD EVOLUTION indepartati imaginea printata de pe suport. De abia acum puteti indeparta (decola) surplusul de material.
4. Realizati transferul termic respectand urmatorii parametri:
- temperatura de transfer: 160° C;
- timpul de transfer: 15 secunde;
- presiunea: mare.
5. Indepartati folia de transfer TTD EVOLUTION dupa aplicare, la cald.

Dupa transferul termic, suprafata foliei ramane foarte fina la atingere.
Atentie! Materialul nu trebuie supus intinderii imediat dupa aplicare. Temperatura de spalare este maxim 40° C.

Folia este disponibila numai in culoarea alba.
Se livreaza in role cu latimea de 1500 mm si lungimea de 25 m si se comercializeaza la metraj.


Nota: Datorita multitudinii de materiale textile existente pe piata, este necesara testarea in prealabil a compatibilitatii dintre folie si materialul ce se doreste a fi imprimat. Temperaturile si timpii de transfer sunt cu caracter orientativ, fiind rezultate din testele si experienta noastra practica. Pentru o aplicare in conditii optime, se recomanda o precalcare a materialului ce urmeaza a fi inscriptionat.
Recomandare
Pentru inscriptionarea materialelor textile din bumbac, poliester si amestecuri din bumbac si poliester. Nu este recomandata pentru materiale imprimate cu cerneluri sublimatice.
Producator
Siser
Imagine 1
Evolution PU
Firma noastra este specializata in importul si distributia de materiale si echipamente utilizate in productia publicitara. Produsele comercializate de firma noastra sunt: autocolante Oracal, module led, module leduri 12 V, banda cu leduri smd, folii adezive, folii PVC prelate, copertine, poliplan, folii de protectie solara,folii antiefractie, materiale de steag, folii personalizare tricouri, folii magnetice, banda magnetica, stiplex, plexiglas, placi PVC, banda adeziva, cutter plotter Summa, folii auto, folie carbon, folii reflectorizante, etc...